PUBG Training Mode gaat aanstaande woensdag live

Eerder al aangekondigd en getoond aan de hand van een mooie trailer, maar deze week vindt dan eindelijk de Training Mode van PlayerUnknown’s Battlegrounds zijn toetreding tot het uiteindelijke spel; aanstaande woensdag 12 september wordt de oefenmodus dan (eindelijk) de wereld in geslingerd.

Ontwikkelaar PUBG Corporation deed het heugelijke nieuws uit de doeken met wederom een nieuwe Training Mode trailer, waarin de releasedatum voor het eerst publiekelijk kenbaar werd gemaakt:

In de PUBG’s nieuwe Training Mode kregen spelers voor het eerst de kans om ongestoord te oefenen met de wapens, voorwerpen en voertuigen van de Battle Royale. In de oefenmodus is het niet mogelijk te sterven en zijn goede pick-ups en munitie altijd voorhanden, waardoor vrije verbetering van je vaardigheden volop gemotiveerd wordt.

Spelers maken aan de hand van de Training Mode dan ook kennis met een volledig nieuwe omgeving, die specifiek gebouwd is om verschillende schietbanen en stuntparcours. Elk stukje van PUBG’s oorspronkelijke formule komt hierin aan bod, uiteraard zonder de gevaren van andere spelers. Wél is er de mogelijkheid tot samenspel, aangezien ook squads kunnen toetreden tot de nieuwe oefenomgeving.

Ondertussen wordt er door de PUBG Corporation uiteraard ook nog hard geklust aan de Fix PUBG-campagne, die in korte tijd de grootste misstanden met de game belooft weg te strijken.

Ben jij vanaf aanstaande woensdag je vaardigheden in de Battle Royale aan het verbeteren, of ben je al een Chicken Dinner-veteraan die voldaan is? We horen uiteraard wat jij verwacht (en straks denkt) van de nieuwe Training Mode?

  1.   
    LennartvA's avatar

    Geldt dit voor alle platformen, of alleen voor de masterrace?