Battlefield 5 bevat alleen authentieke cosmetische items

De community van Battlefield 5 struikelde er al een tijdje over, de vreemde en niet authentieke cosmetische items die werden vertoond tijdens de reveal trailer. Waar DICE eerst nog voet bij stuk hield voor het behoud van deze cosmetische items, komt daar nu toch verandering in.

In de meest recente stream op het officiële Twitch-kanaal van Battlefield is naar buiten gekomen dat ook DICE de cosmetische items in de reveal trailer iets te wild vond. Hierdoor zijn zij dan ook tot het besluit gekomen om alleen nog authentieke cosmetische items toe te zullen voegen aan de game.

Of hiermee ook de zeer negatief ontvangen prothetische arm zal worden geschrapt is dan weer niet uit de doeken gedaan.

Battlefield 5 verschijnt op 20 november op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op het moment van spreken is er ook een Open Beta gaande, deze zal eindigen op 11 september.

 1.   
  PSPfreaky's avatar

  Goede actie van DICE, maar dit hele gedoe heeft wel voor heel veel negatieve reacties gezorgd. Idk of ze dit nog recht kunnen zetten met dit zegje.

  Zelf let ik er persoonlijk niet echt op de cosmetische items, zolang het spel maar leuk is om te spelen.

 2.   
  mmx's avatar

  Als de game maar leuk is cosmetisch intereseerd me niet 🙂

 3.   
  420blazeit's avatar

  Ik hoor slechte verhalen over de beta, ben benieuwd.

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  @420blazeit: Er zitten veel bugs in de bèta, maar met level 22 en mijn teller op ruim 37 uur op dit moment ga ik je niet vertellen dat ik de bèta niks vind haha. Persoonlijk voel ik toch een hype opbouwen die ik met Battlefield 1 totaal niet had. De Rotterdam map speelt heerlijk weg!

 5.   
  Supermanneke's avatar

  Op zich lijkt DICE enigszins bij te draaien. Waar ik me wel nog zorgen over maak is de hoeveelheid content. BF1 was al magertjes op launch, maar met de hoeveelheid maps en wapens die voor BFV op launch heeft gaat dat niet beter zijn, integendeel.

  En ze moeten grafisch echt nog even naar de game kijken. Alles is veel te “schoon”. Rotterdam komt gewoon een beetje cartoony over, vergeleken met bijvoorbeeld Amiens in BF1.