Fortnite update 5.40 brengt ons een Grappler en meer

De nieuwste update van Fortnite is hier, met een aantal veranderingen in de gameplay waar veel spelers warm voor zullen draaien. Alles draait in update 5.40 om de Grappler, een nieuwe gadget waarmee je door de map kunt slingeren. De Grappler maakt deel uit van de nieuwe modus Hight Stakes. Deze modus draait om The Getaway, waar je verschillende challenges kunt voltooien onder tijdsdruk en natuurlijk met gebruik van de Grappler. Natuurlijk wordt er in The Getaway ook een nieuw kostuum geïntroduceerd.

Save the World gaat daarnaast gewoon verder met Horde Challenge 5, waarbij Husks lastiger zijn om uit te schakelen en ook een nieuwe vaardigheid tot hun beschikking hebben gekregen: Knockback! Hiermee kunnen ze spelers gemakkelijker op afstand houden. Natuurlijk heeft Epic ook weer veel bugs gerepareerd, deze lijst is te bekijken via de Epic-website.

Ondertussen heeft PlayStation eerder deze week ook van zich laten horen met de mededeling dat ze nog steeds geen behoefte hebben aan cross-play.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren