Hoe smeed je de Leviathan Axe uit God of War in het echte leven?

Onze excuses dat je gisteren het zonder Lunchtip moest doen. We hopen dat je boterham of kommetje muesli alsnog heerlijk heeft gesmaakt. Gelukkig hebben we vandaag wel weer wat vermaak voor in je pauze en misschien brengt deze Lunchtip je wel op ideeën. Ben je handig, heb je thuis toevallig een setup om wapens te smeden en hou je van God of War? Dan moet je nu even goed opletten.

Afgelopen april is het briljante God of War op de PlayStation 4 verschenen en daarin heeft Kratos een nieuw speeltje: de Leviathan Axe. De handige vakmensen van Man At Arms: Reforged, zijn meesters in het creëren van wapens uit games en series en ze zijn overladen met verzoekjes van fans om de bijl na te maken. In onderstaande video is te bewonderen, hoe dit epische slagwapen is gekopieerd.

Het is niet de eerste keer dat we verwijzen naar dit YouTube-kanaal, maar wij zijn elke keer weer versteld van de geweldige creaties van deze groep met talenten. Hopelijk jij ook!

De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren