Nieuwe Nintendo Direct gepland voor 7 september middernacht

Het zat er volgens de 4chan-lek al aan te komen, maar nu is de kogel dan echt door de kerk; op 7 september zal om 00:00 uur een nieuwe Nintendo Direct losbarsten, die zeker 35 minuten lang nieuwe games voor Nintendo Switch en Nintendo 3DS uit de doeken zal doen.

Via platformen als het officiële Nintendo YouTube-kanaal en Twitch zal de digitale show te volgen zijn op aanstaande donderdagnacht.

De aankondiging van de online persconferentie werd publiekelijk gemaakt via Nintendo’s officiële kanalen, waaronder ook het Nintendo Benelux Twitter-account:

Wát er precies getoond gaat worden, blijft nog onduidelijk. Volgens de gisterochtend doorgebroken lek zou Nintendo hier dan toch remasters van Wii en GameCube-games aankondigen, maar bovendien ook meer verklappen over Nintendo Switch Online-abonnementen, die later in de maand nog diens intrede moeten doen.

Hoewel de lekkage nergens bevestigd is, sprak deze ook over een reeks Nintendo 3DS-titels die besproken zou worden, wat nu al wél waarheidsgetrouw is gebleken.

We gaan zien wat waar blijkt van de geruchten rondom Nintendo’s plannen voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS. Wij van Gamersnet zitten in ieder geval donderdagnacht klaar om je te voorzien van al het laatste nieuws rondom de Nintendo Direct.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  nintendo direct hoorde zich al als een nieuwe console

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @the ultimate gamer boss: Volgens mij is het alweer een jaar of drie hun vaste manier en naam om persconferenties aan de man te krijgen.

 3.   
  Dedsec's avatar

  New super mario bross U graag naar de 3DS met een nieuwe Wario graag, en volgens mij kan er ook nog wel een mini 64 bij.

 4.   
  nanathan's avatar

  Ik dacht al dat ze een nieuwe console hadden.

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Tom Kauwenberg: ja oke ik wacht het wel af ben benieuwd

 6.   
  Kauwgom's avatar

  Hopelijk wordt het een triller!