PUBG introduceert laser sight als nieuwe attachment

Heb je altijd moeite gehad om jezelf in de early game te verdedigen in Pochinki? Dan komt de PUBG Corporation je binnenkort tegemoet in PlayerUnknown’s Battlegrounds. Na tal van nieuwe wapens, foregrips en een voertuig of twee, komt nu ook een zogenaamde laser sight richting het spel.

Volgens de PUBG Corporation is de laser sight op tal van (sub)machinegeweren te plakken, maar is deze vooral handig onder de loop van pistolen tijdens vroegere fases het spel. Het felgroene stipje helpt je te bepalen waar je schoten precies terecht gaan komen, ook al knal je maar wat uit de losse pols. Later ontpopt zich juist de kans dat het lampje je locatie zou kunnen verraden…

Om een kristalheldere demonstratie van de wapenmodificatie te geven, rolde het videoteam van PlayerUnknown’s Battlegrounds wederom uit om een mooie gameplay trailer rondom de nieuwe toevoeging te maken:

Het precieze aanwijsapparaat doet met patch #21 intrede tot de pc-versie van het spel. Op de los te spelen test servers is de attachment al uit te proberen, waarna de live servers snel zullen volgen.

Ondertussen is gisteren ook de Xbox One-port van PUBG officieel uit het Game Preview-programma gelanceerd. Daarvoor maakte de PUBG Corporation bekend dat de derde map, Sanhok, ook meteen meegenomen is in 1.0-versie van PUBG op Xbox.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Dit doet me vooral denken aan de potentie van dag-nachtcycli in PUBG. Hoe ruig zou het zijn als het, gedurende de match, ook echt donkerder kan worden, waarna dit soort attachment veel meer consequenties krijgen?

    Sowieso benieuwd naar deze attachment. Hoop vooral dat er wat meer gunplay ontstaat met de pistolen, gezien die vaak na een minuut of twee op de grond nul relevant meer zijn voor het gros van de spelers.

  2.   
    WesterW's avatar

    @Tom Kauwenberg: Ben het met je eens dat PUBG Corp wat meer mag doen aan het relevanter maken van pistolen. Dit gaat dat echter niet doen, aangezien deze attachment ook op de meeste SMG’s, AR’s en DMR’s te plaatsen is.