Dakar 18 toont weer- en roadbook-features in nieuwe trailer

Hoewel het nog tot januari wachten is voor we weer een nieuwe Dakar Rally gaan meemaken, kunnen we dat dankzij Dakar 18 over enkele weken toch digitaal doen. Vanaf 25 november scheurt het officiële Dakar Rally-spel de winkels alweer binnen en voor het geval je nog niet bekend bent met de game, heeft uitgever Deep Silver een trailer gemaakt die de features van de game uiteenzet.

Ontwikkelaar Bigmoon Entertainment geeft zichzelf met Dakar 18 schouderklopjes vanwege het dynamische weersysteem dat je zult trotseren, de open wereld (meer dan 15.000 km²) die je doorkruist en de roadbooks waar je gebruik van kunt maken. Al dit en meer wordt (kort) getoond in onderstaande trailer.

Dakar 18 viert het veertig jaar bestaan van de Dakar Rally; het is eveneens de tiende keer Zuid-Amerika sinds de Dakar Rally niet langer in Europa en Afrika plaatsvindt. Voor de niet-ingewijden: de Dakar Rally is een route die door motorsportfanaten wordt gezien als een van de lastigste en veeleisende races. Op de Dakar Rally-website leer je er meer over.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    mmmm is een game die ik wel een keer oppak als hij goed in de uitverkoop is.. vooral nu er al een paar goede titels aankomen..

  2.   
    mmx's avatar

    Ik vind het een beetje nep Dakar in zuid Amerika,dat hoort in europa en noord-afrika.verder sluit ik mij aan bij chillozz als hij heel goedkoop is koop ik hem wel.