Gamersnet Gear: MSI GS65 Stealth Thin 8RE

Na overstag te zijn gegaan met het lompe RGB-powerhouse, de MSI GE63 Raider, is het nu tijd voor MSI om weer eens een ingetogen duit in het zakje te doen. Een wel erg stijlvolle, in dit specifieke geval…

De MSI GS65 Stealth Thin 8RE kost je dan wellicht een euro of 2.599, maar daar krijg je wel een bijzonder high-end apparaat voor terug. Specificaties van de bovenste plank, maar dan in een minimalistische (en bijzonder rendabele) behuizing. Tel daarbij 144 Hertz, een per-key verlicht RGB-toetsenbord en topkoeling bij op, en je hebt een beest in beauty.

Onze Tom en Peter reviewen de nieuwe GS65, terwijl ze smelten voor het nieuwe zwartgouden design…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  yea eindelijk weer wat videobeelden 😀 en gear 😀

 2.   
  Mattiees's avatar

  erg mooi laptopje, die thin and lights worden hopelijk de toekomst! weet niet of ik het gemist heb, maar wat voor scherm zit erin (resolutie etc.). Ik zou het net 500 euro te duur vinden voor een laptop, maar waarschijnlijk met net wat andere specs is het zoals jullie al zeggen helemaal geen buitensporige prijs.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Daar kwamen wij naderhand ook iets te laat achter, maar het scherm is ook echt een beauty.

  Gaat hier om een 1080p/144Hz display met 100% sRGB op “IPS level”. In wezen dus geen écht IPS-paneel, maar wel iets dat ongeveer voor dezelfde kenmerken kan staan.

  Tel daarbij die 4.2 millimeter dunne bezel op (82% screen-to-body ratio), en je hebt een aardig mooi display op een al erg lekker laptopje.

 4.   
  darroox's avatar

  Ik drijf steeds meer naar apple toe omdat ik stront ziek wordt van de windows 10 updates die je laptop alleen maar langzamer maken en dat sommige software opeens niet meer doet. Stop daarmee microsoft zo drijf je mensen naar de apple omgeving !!