LEGO DC Super Villains krijgt Season pass

Warner Bros. heeft naar buiten gebracht dat LEGO DC Super Villains een Season Pass krijgt. De extra content krijgt een prijskaartjes van 14,99 en kan ook in combinatie met de basisgame worden gekocht als Deluxe Edition voor 74,99.

De extra content zal bestaan uit zes levelpakketten, onder andere van de nieuwe Aquaman-film, die op 13 december in premiere gaat in de Nederlandse bioscopen. Ook worden er pakketten toegevoegd langszij de release van de Shazam! Movie (april 2019) en een aantal DC televisieseries, waaronder Legends of Tomorrow, Arrow, Flash, Supergirl en Black Lightning. Als laatste zal er ook content worden toegevoegd omtrent de tekenfilmseries Batman: The Animated Series en Young Justice.

Onze Peter mocht tijdens de E3 in juni aan de slag met de game. Zijn voorlopige bevindingen zijn te lezen in de LEGO DC Super Villains preview.

LEGO DC Super Villains verschijnt op 16 oktober voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch

 1.   
  Rolf31's avatar

  Ow nee… Dit is een lijn aan games die geen seasonpass nodig heeft. Ik speel ze graag voor de fun tussen de wat zwaardere games door. Casual gaming en dan krijgt zelfs deze serie een seasonpass. Geen goede ontwikkeling.

 2.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf31:

  Juist een goede ontwikkeling voor de echte gamers, dus wen er maar aan.

 3.   
  Rolf31's avatar

  @Dedsec:

  Ach, jouw mening

 4.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf31:

  Ja niet iedereen heeft jou mening he

 5.   
  Rolf31's avatar

  @Dedsec:

  Klopt