Verleng je Twitch-abbonementen tijdelijk voor $1


De maand september is weer aangebroken, en dat betekent voor streamingdienst Twitch weer dat “SUBtember” voor de deur staat. Dit jaar is het gedurende september mogelijk om je abonnementen op bepaalde streamers met één maand te verlengen voor slechts één dollar, in plaats van het gebruikelijke vijfje.

Het heugelijke nieuws werd door Twitch uit de doeken gedaan op PAX West, het game-gerelateerde evenement dat nog tot en met morgen gaande is in het Amerikaanse Seattle.

Saillant detail is wel dat de korting alleen geldt voor al bestaande abonnementen. Het is dus niet mogelijk op iemand of iets plots te kunnen abonneren voor $1; het betreft enkel de eenmalige verlenging op een reeds geabonneerd kanaal.

Wanneer de actieperiode precies in zal gaan, blijft nog even uit. Op Twitter geeft Twitch aan volgers op de hoogte te houden van wanneer de korting zal gelden.

Gisteren werd ook al bekend dat Twitch Prime-abonnees gemakkelijk 400 gratis bits kunnen verdienen, simpelweg door de nieuwe Tom Clancy-serie op Prime Video een keertje uit te proberen.

Nog op zoek naar een gezellig Twitch-kanaal om eens interactief te volgen? Vergeet dan niet dat ook wij van Gamersnet meermaals per week op het platform te vinden zijn! Kom bijvoorbeeld op de dinsdag- of woensdagavond langs op ons Twitch-kanaal voor een gezellige discussie over games én wat kersverse speelsessies…

 1.   
  Dedsec's avatar

  Ik ga gewoon lekker Kees en co kijken op Videoland uit de goeie ouwe tijd, dus gewoon gezellig.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Twitch kan ook heel gezellig zijn, juist omdat je dan “met z’n allen kijkt”. Misschien leuk om eens te proberen.

  Maar veel plezier in ieder geval met je klassiekers!

 3.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ik heb wel is een horrorfilm op Netflix via een headset met iemand anders gezien, dat is ook nog wel goed te doen en minder eng.