Deze video gaat je hart doen smelten

Als gamer moet je jezelf veel te vaak verdedigen. Van verslavingen tot schietincidenten, alles wordt in de schoenen geschoven van een gamer. Maar soms duikt er iets op dat een ieders hart, gamer of niet, doet smelten en het goede van games in doet zien. Zo ook deze video. We wisten allemaal “da way” en we spuugden massaal op de neppe koningin dankzij VRchat, maar de Amerikaanse jongen Jordan bleef de onschuld zelve en dit zorgde voor deze veel te schattige en lieve video.

Twitcher Syrmor kwam Jordan in VRchat tegen en besloot hem te volgen. In de video is te zien hoe Syrmor en anderen de jongen op de voet volgen, en precies doen wat hij zegt. Zo verslaat Jordan onder andere ‘Water Charizard’ en vertelt hij hen over god en engelen. Quotes als “live good, die great”, “I like this place. It has vibrant colors.” en “if people hate you, don’t hate them” doen ieders hart smelten.

De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  Bmaster99's avatar

  had hem al eerder gezien echt meest geniale joch ooit

 2.   
  WesterW's avatar

  Heerlijke video <3

 3.   
  RooddePanda's avatar

  Die laatste lines, right in the feels man.. <3

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ok maar wtf doet een klein kind op VRchat?