Prijsvraag: WIN Shadow of War: Definitive Edition

Deze week is Middle-earth: Shadow of War: Definitive Edition verschenen, met daarin niet alleen Shadow of War, maar ook alle downloadbare content, zoals de Slauther Tribe Nemesis Expansion, de Outlaw Tribe Nemesis Expansion, de Blade of Galadriel Story Expansion en de Desolation of Mordor Story Expansion.

Om te vieren dat deze zeer complete editie van de game is verschenen mogen wij in samenwerking met Warner Bros. drie exemplaren van de game weggeven! We hebben er twee voor de PlayStation 4 en een voor Xbox One!

Laat ons in de reacties weten waarom jij vindt dat je kans moet maken op een van deze exemplaren en wie weet maken jij jou volgende week blij met een exemplaar van de game! Laat ons daarbij ook weten op welk platform je de game zou willen winnen.

Heel veel succes!

  1.   
    RooddePanda's avatar

    Als een grote fan van de LOTR reeks en het spelen van alle LOTR games mag ik deze niet missen. Ik zou deze graag willen winnen voor de PS4!

  2.   
    tijn80's avatar

    Shadow of Mordor was al een geweldig spel. Deze lijkt me ook geweldig. Consoles heb ik beide, dus versie maakt me niet uit.

  3.   
    DoomEpic's avatar

    Ik zou deze heel graag willen winnen omdat ik shadow of mordor kapot hard heb gespeeld en deze game had ik al een tijdje op het oog tot ik hoorde dat shadow of war uit kwam was ik helemaal blij maar ik had toen nog geen xbox one dus wou ik daar eerst voor sparen en toen dacht ik er niet meer aan maar nu heb ik de xbox one en zou ik deze game heel graag willen hebben. Ik wil hem winnen voor de xbox one. BTW Gamersnet Love naar jullie jullie zijn geweldig

  4.   
    mmx's avatar

    Hartstikke mooi deze wil ik dolgraag hebben als fan van Tolkien achtige films en games .PS4 of Xbox onze maakt niet uit ikgebze alletwee

  5.   
    DennieBroertjes's avatar

    Ik heb de game nog nooit gespeeld maar toch lijkt het mij een heel erg leuke game dus ik doe mee, en het maakt mij niet uit of het voor de Xbox is of voor de ps4 is.

  6.   
    Sixty's avatar

    de vorige deel was al geweldig, en deze hoorde ik ook al. ik ben blij dat die loot box systeem uit de singleplayer weg is, en het MP element lijkt me ook interesant. er zijn gewoon teveel games en te weining tijd om ze allemaal te kopen en te spelen. Maar mocht ik geluk hebben dan graag voor de PS4.

  7.   
    Pim Huberts's avatar

    Als een studentje heb je natuurlijk iets minder geld en ook tijd om bepaalde games te spelen, dit is één van die games. Zelf kies ik altijd de games waarvan ik zeker weet dat ik me er lang genoeg in zal vermaken voor die 60 euro die ik ervoor betaal. Dit is dan toch een mooie kans om dit spel tóch nog te spelen. Ik zou deze game graag voor de ps4 hebben omdat ik dan ook meteen voor de platinum kan gaan :).

  8.   
    LightFasher's avatar

    Na wat vertraging met verhuizen ben ik wel weer toe aan een goede game. Met een beetje geluk net voor de nieuwe AC aan :D.

  9.   
    huntedjohan's avatar

    die zou wel vet zijn. shadow of mordor kapot gespeeld, en ben toe aan nieuwe uitdaging.

    bijna klaar met tomb raider, dus kan ik gelijk verder met mn volgende uitdaging.

    voor de xbox one

  10.   
    pjew's avatar

    Ik heb Shadow of mordor gespeeld op de pc. Wat een geweldig spel. Ik vond het toendertijd erg vernieuwend. Ik ben wel benieuwd of ik dit deel net zo gaaf vind. Ik wil dit deel graag op m’n ps4 spelen 😉

  11.   
    dannyelske's avatar

    De films vind ik super wat het spel betreft weet ik niet?
    Mss dat ik via de wedstrijd het spel kan spelen. Ps4 aub.

  12.   
    DB Ries's avatar

    Wat kan ik anders zeggen dan dat ik een hele grote fan ben van LOTR.
    Xbox One

  13.   
    fantasyfreak's avatar

    Ik wil graag winnen omdat ik echt een groot liefhebber ben van LOTR en The Hobbit. Naast de boeken heb ik ook de dvd’s en uiteraard ook de Deluxe versies. The Fellowship of the Ring is denk ik mijn meest gekeken film. Die heb ik sowieso al zeker 50 keer gezien voordat The Two Towers uit kwam. Uiteraard heb ik ook de oude games gespeeld in zowel normale als in LEGO-stijl. En ook de bordspellen liggen hier zoals LOTR-Risk, maar mijn favoriet is nog altijd The Card Game. Erg moeilijk maar heerlijk om opdrachten in Middle-Earth te moeten voltooien en er zijn zoveel uitbreidingen voor. Daarom lijkt het mij heerlijk om terug te keren naar Middle-Earth in de game voor de PS4.

  14.   
    Froro's avatar

    Hoi ben ik weer zei iemand shadow of war? Laat ik beginnen met dat mijn naam hier Froro is (waar zou dat vandaan komen?) en ik heb van de week mijn rijbewijs behaald dus dit zou wel de kers op de taart zijn.
    Mocht ik de eer hebben dan graag de Xbox One versie. <3

  15.   
    Jacco_Pro's avatar

    Vorig deel heb ik gespeeld en was echt top dus deze zou ook geweldig zijn ( speel op PS4)

  16.   
    dwdubel's avatar

    Zou heel chill zijn om deze game te winnen. Ik heb voor het eerst kennis gemaakt met shadow of mordor bij een vriend van mij. Ik was meteen verliefd! Wat een heerlijk spel om lekker ouderwets te knallen. Ik zou hem super graag op de ps4 willen hebben. Only love voor gamersnet❤️

  17.   
    thatsallgaming's avatar

    om dat ik andere soort games die ik niet speel wil ook wel eens proberen

  18.   
    S3MM3R's avatar

    Zou mooi zijn om te winnen voor mijn broer, zijn biede enorm LOTR fan en hij en ik willen het nog gaan spelen dus als we het gratis mee kunnen pakken is dat perfect! Goodluck iedereen. PS4 graag 😀

  19.   
    Bmaster99's avatar

    verkeerde platformen voor mij. maar veel geluk allemaal.

  20.   
    Sparxy's avatar

    Altijd moeilijk om te zeggen waarom jij hier meer kans op maakt dan een ander. Ik weet niet of ik dat kan verwoorden, maar heb toch best wel een leuke reden waarom ik zou moeten winnen. Toen het eerste deel uitkwam heb ik deze kapot gespeeld. Heb toen zelfs alle trophies gehaald! Bij de release van Shadow of War had ik daar ook weer super veel zin in. Helaas vanwege studie en werk totaal geen tijd gehad om deze game fatsoenlijk te spelen. Nu zijn we ondertussen al een tijd verder en ben ik nog steeds aan het werk, maar heb ik mijn opleiding afgerond. Ik heb nu dus weer tijd om te gamen. Zat er dus afgelopen week weer over na te denken om deze game weer op te pakken (heb hem toendertijd weg gegeven aan een andere SoW fan). Dus het zou perfect uitkomen als ik deze hier zou winnen en dan ook maar gelijk de definitive edition 😀

    Mocht ik een van de gelukkigen zijn, ik zou graag de PS4 versie willen.

  21.   
    UAG's avatar

    Sauron en zijn Nazgul bestrijden op mijn PlayStation 4 vanuit mijn luie stoel lijkt mij super cool en geeft mij een vorm van rechtvaardigheidsgevoel.

  22.   
    Newone's avatar

    Wauw lijkt me super gaaf, nu ik net een Xbox one heb kan ik wel een cool spel gebruiken.

  23.   
    hernieuw's avatar

    Na Shadow of Mordor gespeeld te hebben, wil ik ook dit spel graag winnen. Krijgen Talion en de Elfensmid Celebrimbor Mordor terug???

  24.   
    AnneliesedeWaal's avatar

    Ohhhh….een geweldige game, zou ik graag willen spelen op de PS4.
    Lijk me echt super om de game te spelen, ben er erg nieuwsgierig naar.

  25.   
    ivo001's avatar

    LOTR altijd een geweldige serie gevonden.
    Mijn favoriete game was The Third Age op de Gamecube.

  26.   
    FeralGiO's avatar

    Altijd al fan geweest van de Middle Earth setting. LOTR, Hobbit. Ook Shadow of Mordor gespeeld, dus deze moet ik ook proberen op de PS4!

  27.   
    DaCrypt's avatar

    De eerste was fantastisch! Ik had nog geen moment om Shadow of War te kopen 🙁 nu heb ik net een nieuwe koptelefoon en samen met Shadow of War, zou ik van beide heerlijk kunnen genieten!

  28.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Deze Definitive Edition voor PS4 moét ik winnen omdat ik die orcs het leven zuur wil maken! Dat is zeg maar echt wel mijn ding.

  29.   
    darroox's avatar

    Ik wil met de magische ring epische avonturen beleven en uren jagen op orks zodat ik met het ork leger Sauron”s leger kan verslaan en gebieden kan veroveren zodat ik de game win !! Xbox One .

  30.   
    tahina's avatar

    Gamersnet is mijn betrouwbaarste bron qua games en zal hun zeker promoten op mijn gamerspagina’s via facebook wat een bereik heeft van 2000 tot 17000 fans per pagina . Naast dit wil ik zeker delen als grote fan van LOTR zou dit een mooie aanwinst zijn gezien ik enkel games als GOTY editions koop voor volledige gameplezier te ervaren , hoop nog veel van jullie te horen en graag beschikbaar voor mij op PS4 (for the players)

  31.   
    nicage007's avatar

    ik wil graag de game winnen maar kan het niet betalen heb juist een huis gekocht dus moet nu even op letten wat ik nu doe en vind het een heel leuke games en jullie zijn wel heel goed bezig met de side en youtube en doe zo verder wil het graan winnen voor xbox one X groetjes

  32.   
    mattioza's avatar

    Is beetje een titel dat ik het afgelopen jaar uit het oog verloren ben, ondanks ik wel grote fan was van deel 1, waarschijnlijk door het hele microtransactie debacle in deel 2. Maar ik ben zeker in om terug rond te knokken in de wereld van LOTRS. Leuke boxart ook. Ik ga voor de PS4 editie!

  33.   
    mahoow's avatar

    Als fantasy liefhebber behoort LOTR tot mijn favorieten. Deze stond al een tijdje op m’n to buy list, maar winnen is altijd beter toch :).

  34.   
    Roy4's avatar

    Ik doe graag mee voor Ps4. Het lijkt me een geweldige en vooral uitdagende game

  35.   
    tranceguy's avatar

    Ik houd gewoon van dit soort games en zeker als ze zo compleet zijn als deze. Dan heb je gelijk alle content erbij en kan je er heeeeeel lang plezier ,aan hebben. Mocht ik winnen, dan graag voor de PS4.

  36.   
    MaTriXX's avatar

    Deel 1 helemaal grijs gespeeld, heerlijk spel die kwa klimwerk enorm veel weg heeft van andere top games als Assassins Creed, deel 2 ben ik nooit aan toegekomen en het zou geweldig zijn om dit te spelen. Alleen voor de Lore moet je het gespeeld hebben.

    Mocht ik winnen (betwijfel het :D, maar niet geschoten is altijd mis) dan zou het vet zijn als Peter hem hier kwam afleveren in mijn kleine dorpje en dan ff samen gamen onder het genot van een bak koffie :P. Tijd geleden namelijk dat ik een aantal mensen van GNL hebt gezien (heb nog een hoop recht te zetten :D).

    Xbox One of PS4 heb beide consol`s hier staan :P.

  37.   
    Reiverdemon's avatar

    LOTR is de bomb. Natuurlijk wil ik hem winnen. Misschien alleen al vanwege de boxart!

  38.   
    Kauwgom's avatar

    Medium!

  39.   
    Xander1993's avatar

    Wat een fantastische game is het ook! Helaas een dikkr financiële tegenvaller gehad waardoor ik de game niet kan kopen…. Het eerste deel platinum uitgespeeld op de ps4 en ik zou het heel jammer vinden om deze te missen! Als ik deze win zou ik hem graag op de ps4 willen spelen!

  40.   
    Virtual Earth's avatar

    Ben een groot fan van deze game dus ik zou heb graag voor de Xbox winnen…

  41.   
    YdieresiS's avatar

    Met Shadow of Mordor heb ik me uitstekend vermaakt op de PS4, door alle games van afgelopen tijd nog geen tijd gehad om deze tot de PS4 collectie toe te voegen. De wereld van LOTR is daarnaast een prima wereld om in rond te lopen, orcs afslachten verveelt nooit en daarmee een bijdrage leveren aan de vrede in Middle Earth is natuurlijk een ontzettend nobel streven (al gaat het natuurlijk om het afslachten van de orcs 🙂 )

  42.   
    J3lco's avatar

    Ben een groot fan van Shadow of Mordor en hoop dat ik nu verder zou kunnen spelen met Shadow of War op de PS4

  43.   
    CHILLOZZ's avatar

    ik zou hem graag voor de PS4 willen… waarom…. because it cannnn

  44.   
    BozeBever's avatar

    Vanmorgen wakker geworden met de grimas van een Ork, of Uruk-Hai. Wil deze game (xbo) om te weten of de geluiden die ik produceer overeenkomen.

  45.   
    mhc-JW's avatar

    Gewoon omdat ik um héél graag wil hebben 🙂

  46.   
    nooyslie's avatar

    Shadow of war is gewoon een must have game!!! Wil deze meer dan graag voor de PS4

  47.   
    Johnny1995's avatar

    Ik ben een super groot fan van Tolkien en Middle Earth. elk jaar kijk ik wel weer een marathon LOTR/Hobbit met vrienden, familie of alleen. Shadow of Mordor met veel plezier gespeeld en natuurlijk de platina trofee behaald. nog geen tijd gehad om Shadow of War aan te schaffen en te spelen. zou daarom deze supergraag willen winnen. Als ik zou mogen winnen graag voor de PS4. veel succes iedereen

  48.   
    jkampmeijer's avatar

    In jullie review zijn jullie erg enthousiast over Shadow of War. Ook qua graphics ziet het er goed uit. Ik wil de game graag zelf spelen. En ben benieuwd naar de glitsch met de Ork waarbij zijn hoofd vergroeid is met zijn arm.
    Xbox one.

  49.   
    dandanna's avatar

    LOTR op mijn Playstation 4, woohoo!

  50.   
    Din1's avatar

    Shadow of Mordor is geweldig, dus deze zal helemaal geweldig zijn. Graag voor de PS4.

  51.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ik heb meer ps4 spelletjes nodig anders gaat mijn oma dood en moet ik huilen

  52.   
    Kokkie1's avatar

    Deze game zit grafisch heel goed in elkaar waardoor het spelplezier zeker wordt vergroot en mooie special effects!
    Voorkeur: Xbox One

  53.   
    Master Messi's avatar

    Na het heerlijk neermaaien en afschieten van neonazi’s en andere monsters in Wolfenstein en Doom wil ik nu graag voor de afwisseling met zwaarden en bijlen Orcs in stukken hakken! 😛

    Edit: Voor de PS4 graag 🙂

  54.   
    iersmeisje's avatar

    Ik was er eigenlijk best snel op uit gekeken na de release. Maar ondertussen is er veel gebeurd qua doorontwikkeling van deze game en extra’s dus zou het graag nog een keer een kans geven.

  55.   
    B–T–B-8's avatar

    Ik was blij verrast door het vorige deel. Dus wil deze sowieso nog eens gaan spelen. Er zijn echter zo veel games die ik nog wil halen dat ik er keuzestress van krijg. Deze game winnen, maakt het natuurlijk heel simpel.
    (PS4)

  56.   
    Fideel's avatar

    Graag voor PS4

  57.   
    MMXX's avatar

    Als een gamer hoor ik wel verschillende genres een kans te geven. Dus ik zou graag de fantasy RPG games een kans geven. (PS4)

  58.   
    Cyber's avatar

    Ik ben een enorme fan van cinamatic ervaringen met Games en uiteraard fan van Lord of the Rings. Graag een Xbox One versie voor mij.

  59.   
    dwdubel's avatar

    Zijn de spellen al weggegeven?

  60.   
    JorisKoster's avatar

    Ik was zeer verrast door het eerste deel, maar ben als arme student er nooit aangekomen om de tweede te halen. Ook zeer groot Tolkien fan (ook al is dit niet canon). Zou heel vet zijn als ik mij opnieuw zou kunnen onderdompelen in Middle Earth. Ik speel op de Xbox One