Wekelijkse content voor No Man’s Sky Next start vandaag

Met de NEXT-update voor No Man’s Sky is de omstreden ruimtesimulator al aardig hervormd, maar er staat ook meer content klaar voor de astronauten onder ons.

Met ingang van vandaag doen wekelijkse community events hun intrede tot de game. De eerste daarvan vindt dit weekend plaats, en laat spelers tijdelijk Quicksilver verzamelen om unieke voorwerpen aan te schaffen.

Zij die de eerste Space Anomaly missie hebben voltooid, worden in contact gebracht met Specialist Polo om unieke opdrachtjes te voltooien. Polo stuurt je naar een specifieke hoek van het heelal, waar aparte objecten ondergronds spawnen. Door die op te graven en in te leveren, wordt je zo beloond met porties Quicksilver.


Door het Quicksilver om te laten zetten bij Polo’s Quicksilver Synthesis Companion Bot, kunnen exotic collectibles verzamelen. Momenteel zijn dat er in totaal zes. Daaronder vallen onder andere nieuwe bouwmaterialen, een emote en enige vorm van unieke character customization.

Dit weekend zal de eerste van vele zijn voor No Man’s Sky. Over de vorm van komende community events blijft echter nog enig mysterie.

No Man’s Sky NEXT is op 24 juli uitgekomen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Meer weten over de huidige staat van de game? Check onze No Man’s Sky review op Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren