Releasedatum DLC Spider-Man bekendgemaakt

Over iets meer dan een week ligt Spider-Man van Insomniac Games in de winkel en kan men eindelijk rondslingeren in New York met Spidey. In de maanden erna komt er nog een boel extra content in de vorm van The City That Never Sleeps-DLC en de releaseperiode is nu bekend.

In totaal worden er drie stukjes verhaal toegevoegd, waarvan de eerste al op 23 oktober verschijnt met de titel The Heist. Deze uitbreiding zal in het teken staan van Black Cat, een personage die al flink wat hints achterlaat in de basisgame. Felicia Hardy, de echte naam van Black Cat, zal in The Heist een hoofdrol opeisen en je komt te weten waarom deze meesterdief weer terug is in New York City.


De overige twee uitbreidingen, Turf Wars en Silver Lining, komen respectievelijk uit in november en december. Elk los verhaal kost je een tientje per stuk, maar The City That Never Sleeps-uitbreiding is slechts voor 25 euro te krijgen. Spider-Man verschijnt op 7 september exclusief voor PlayStation 4 en hou die week Gamersnet goed in de gaten voor de review!

 1.   
  Linkje's avatar

  Ben heel benieuwd hoe lang deze game is. Meer hoe lang het leuk blijft en het niet hetzelfde blijft. De vorige Spiderman game op de Playstation was een flop maar heb wel vertrouwen in Insomniac.

 2.   
  Turk–Life's avatar

  @Linkje:

  Ik heb eigenlijk precies dezelfde twijfels. Ik ga hem wel kopen denk ik maar ik weet niet hoe lang een game als Spiderman kan blijven boeien. T zou zomaar n game zijn die te snel repetitief kan aanvoelen gok ik.

 3.   
  Petor's avatar

  @Linkje: @Turk–Life: Gelukkig is onze Amador al even bezig met de game en de reviews zullen snel volgen, voor de release zelfs. Dus wacht gerust zijn oordeel af 🙂