Eerste Torbjörn Hammer-kill in Overwatch League is een feit

De officiële Overwatch League heeft er weer een bizarre Elimination bij; eentje van Torbjörns beruchte klushamer. De defensieve Hero wordt op professioneel niveau nauwelijks gespeeld, maar de Zuid-Koreaanse Jun-ho “Fury” Kim kreeg het zowaar voor elkaar iemand uit te schakelen met het pietlullige wapen.

Het hele voorval vond plaats tijdens het Overwatch All Star Weekend, wat onderdeel uitmaakt van Blizzards officiële competitielijn voor de shooter. Aldaar vocht de Koreaan, die normaliter uitkomt voor London Spitfire, aan de zijde van de Atlantic All Stars tegen de Pacific Division. En dus wel met een erg interessante pick.

Fury wist, met wat hulp van de Ana-speler uit zijn team, de bouwende held om te zetten in een razendsnelle moordmachine.

Wegens Torbjörns lage health en matige damage output in Overwatch is de Hero amper een bedreiging voor de professionals, maar met een dikke Nano Boost van teamgenoot Mano (normaliter een Tank voor New York Excelsior), werd een primeur op het Overwatch League podium werkelijkheid.

Het slachtoffer in kwestie bleek de evenals Zuid-Koreaanse speler Geguri, van Shanghai Dragons. Niet alleen boekte zij eerder een primeur als de eerste vrouwelijke speler in de Overwatch League, maar zal haar overlijden aan de hamer nu ook een aparte, doch vriendschappelijke vlek op haar carrière vormen.

Inmiddels is het eerste seizoen van de Overwatch League alweer ten einde gekomen. Hierna staat allereerst de Overwatch World Cup in de planning, gevolgd door het tweede seizoen van de Overwatch League ergens begin 2019…

  1.   
    S3MM3R's avatar

    Besef dat ik voor dit filmpje niet eens wist dat de hamer van Torbjörn damage deed xd