Livestream van Cyberpunk 2077 leidt tot 48 minuten gameplay

Voorheen nog afgedaan als een cryptische livestream, die uiteindelijk tóch om gameplay-beelden van Cyberpunk 2077 bleek te gaan. En niet zo maar een paar flarden, maar ruim drie kwartier aan non-stop gameplay…

De complete video toont een uitgebreide quest uit de game, die middels voice-over commentaar voorzien wordt van duiding. De beelden tonen één manier van het tackelen van een missie, met allerlei uiteenlopende gameplay-facetten van dien.

Schietwerk, skilltrees, vaardigheden in hacken en een compleet gebrek aan laadschermen; onderstaande gameplay laat het allemaal in vol ornaat zien:

Wat jij? Vervullen deze 48 minuten aan Cyberpunk 2077 jouw vraag naar de game, of is deze vroege versie van het spel nog niet helemaal waar je op hoopt?

 1.   
  Heccer's avatar

  WauW ben aardig hypt! , heb zeer veel vertrouwen in CD project na witcher 3. Maar deze game heeft sfeer en ditail en muziek. Kom maar op winter 2019 begin 2020 hoop ik. Liefst eerder. Maar dan wel goed. Schat zo 10 GB aan download hahaha.

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  Toch wel mooi dat Europese developers zonder invloed van Amerika gewoon zo naaktheid durven te tonen.

  Daar naast niet veel gekeken, wil niet te veel spoilers ziet – want ik ben toch al verkocht.

 3.   
  Leukste's avatar

  Ik heb er nu al zin in. Laat maar komen die game!

 4.   
  Amaraldane's avatar

  Ziet er goed uit, maar ik vraag me af in hoeverre the finished product er uit gaat zien als de gameplay. Al die npc’s, grote stad, geweldige graphics en geen loading screens = rip framerate.

 5.   
  WesterW's avatar

  @Amaraldane: Ik verwacht stiekem een hoop Blade Runner-esque mist om dat (op de consoles) min of meer stijlvol op te lossen 😉

 6.   
  sjaak19832015's avatar

  @WesterW:
  IK denk dat dit niet op pc zal gebeuren maar idd consoles zullen het er zwaar mee gaan krijgen om deze game met een beetje fatsoen te kunnen draaien. Ook gok ik erop dat de game op consoles op 30 fps gaat draaien. Persoonlijk denk ik niet dat ze de pc versie belemmeren met de beperkingen van de huidige consoles want CD projekt red staat bij mij hoog in het vaandel.

 7.   
  WesterW's avatar

  @sjaak19832015: Oh zeker. CD Projekt RED kennende wordt er eerst hard gewerkt aan de pc-versie en wordt achteraf nog eens goed gekeken hoe ze de game in acceptabele staat op de consoles kunnen laten draaien. Ik reken op een pc-versie zonder belemmeringen; een fps lock lijkt me dan ook inderdaad onwaarschijnlijk.

 8.   
  Linkje's avatar

  Ziet er heel gaaf uit! Ben hyped voor de game.

 9.   
  Pim Huberts's avatar

  Was al hyped, en nu al helemaal, alle features die je zag. Dit was natuurlijk wel 48 minuten van de game, maar wel echt een glimpje van het echte spel. We hebben één quest gezien die zo veel verschillende manieren had om opgelost te kunnen worden. De wereld (voor wat we hebben kunnen zien en dat was niet veel) zag er adembenemend mooi uit, de stijl en de npc’s. De character customisation zag er ook heel erg uitgebreid uit! Kan niet wachten om deze game over een paar jaar (ik gok pas bij de next gen consoles) zelf te spelen en mijn eigen verhaal te spelen met V door het prachtige Night City!