Bandai Namco’s nieuwe horrorgame “Domas” bevat zombies

De horrorgame die momenteel door het leven gaat als “Domas” van Bandai Namco werd enkele dagen geleden al onthuld als beangstigende teaser, maar begint langzaam maar zeker meer vorm te krijgen. Op de officiële website wordt in mondjesmaat het found footage beeld vernieuwd en verrijkt, ditmaal met iets wat wel angstvallig veel op een zombie-plaag lijkt.

De toevoeging van de bebloede personen aan het plaatje wordt gekenmerkt als “domas-SCENE05”. Nog steeds zien we op de achtergrond hetzelfde huis, zij het dan nu overladen met (hoogstwaarschijnlijk) wandelende lijken en twee personen die nog wél in levende lijve zijn.

Of de game daadwerkelijk ook Domas zal heten, is nog maar de vraag. Wel lijkt het aannemelijk dat Bandai Namco de komende tijd deze Domas-teasers verder en verder zal verrijken, om uiteindelijk de daadwerkelijke game uit de doeken te doen.

De mogelijkheid dat het hier om een reboot van eerdere Bandai- of Namco-titels gaat, bestaat uiteraard ook nog altijd. Mogelijk teaset Bandai Namco hier een potentiële remake van de Splatterhouse-serie, die nog altijd eigendom van het Namco-gedeelte van het bedrijf is. Ook in die retro-game komen zombie-achtige plagen voor. Splatterhouse werd voor het laatst anno 2010 nog van een reboot voorzien.

  1.   
    Tadao's avatar

    Do(u)ma hoor ik wel vaker als namen voor monsters in Japanse media, maar ik snapte nooit echt waarom dat woord specifiek..
    Iemand enig idee, toevallig?

  2.   
    WesterW's avatar

    Geen idee hoe begaand je met de Japanse taal bent verder, maar de meest voorkomende woorden voor monster zijn bakemono, de afkorting obake of het Engelse leenwoord monsutaa. Ik weet niet precies wat je hebt gehoord; Do(u)ma als naam voor monsters komt me niet bekend voor :/

  3.   
    nanathan's avatar

    Domas lijkt me een goede naam voor het volgende south-park spel.
    The fractured but hole’s opvolger Dom ass