Shadow of the Tomb Raider, maar dan met honden en katten

Naast het wereldwijd gevierde dierendag op 4 oktober, hebben de Verenigde Staten op 26 augustus eveneens een speciale dag om specifiek de “beste vriend van de mens” te vieren met National Dog Day. An sich is zo’n specifieke dag voor de Amerikaanse medemens voor ons totaal irrelevant; tenzij game-ontwikkelaars ermee aan de haal gaan natuurlijk.

Shadow of the Tomb Raider, in ontwikkeling bij Eidos Montréal in samenwerking met Crystal Dynamics, heeft een trailer gekregen die de onthullingstrailer van het spel overdoet… maar dan met honden en katten! Dus bereid je aww-gezicht maar vast voor en check de officiële trailer van Shadow of the Cute Raider.

Wil je de parodie vergelijken met het origineel, dan kun je hier terecht voor de oorspronkelijke video.

De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  WesterW's avatar

  Mocht je dit tof vinden: eerder dit jaar deed PlayStation Europe iets soortgelijks 😉

 2.   
  mmx's avatar

  Ik vind dit best grappig hoor 🙂 🙂

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Mooie promotiestunt, dit. Al had ik me een hondenversie van Lara toch wel echt anders voorgesteld. Dit teefje zal qua persoonlijkheid wel lekker Brits zijn, of gewoon houden van oude zooi opgraven.

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik vind Lara meer een Beagle

 5.   
  Amaraldane's avatar

  13/10 love it, ik kreeg bijna een hartaanval van al die cuteness