Verdien een gratis Fortnite-emote door tweestapsauthenticatie te activeren

Hoewel tegenwoordig tal van onlinediensten de mogelijkheid tot tweestapsauthenticatie aanbieden, zijn vaak lang niet alle gebruikers op de hoogte van het bestaan van deze beveiligingsmaatregel. Ontwikkelaar Epic heeft daar bij het immens populaire Fortnite een slimme oplossing voor bedacht. Als je tweestapsauthenticatie namelijk activeert bij je Fortnite-account, word je daarvoor beloond met de gratis Boogiedown-emote.


Bij ‘two-factor authentication’ log je niet alleen in met je wachtwoord, maar moet je de eerste keer dat je inlogt nog een extra code opgeven. Deze code ontvang je bij Fortnite via de mail of in een authenticator app, zoals bijvoorbeeld Google Authenticator. Ook als je op een ander apparaat inlogt of als je langer dan dertig dagen niet hebt ingelogd, moet je de extra code invoeren.

  1.   
    BozeBever's avatar

    Dit doet epic dus best wel… Epic. Het boeit de hele jonge speler weinig, die tweestapsauthenticatie. Zodra het echter gekoppeld is aan een dansje: direct inschakelen. Voor zowel de spelers, als de ontwikkelaar goed! Ik kan dit alleen maar aanmoedigen.

  2.   
    WesterW's avatar

    @BozeBever: Helemaal mee eens. Meer ontwikkelaars zouden hun spelers op dit soort manieren in de juiste richting moeten nudgen, juist als veel spelers de waarde van dergelijke belangrijke zaken niet inzien.

  3.   
    S3MM3R's avatar

    Bruh, ik speel het spel niet meer maar wel tof dansje xd