Het beste van Gamescom 2018… | Gamersnet Podcast #30

Ook met Gamescom 2018 nog altijd in volle gang, moet de Gamersnet Podcast doorstreven! Onze Keulse correspondenten Peter en Tom schuiven aan om op te rakelen wat het mooiste was van alles wat ze zagen op de grootste game-beurs ter wereld.

Wat waren de beste games die de Gamersnet-redactie mocht spelen, hoe waren de bizarre feestjes en welk belangrijk nieuws verdiend volgens Peter en Tom in deze tijd meer aandacht? Het is te veel om te behappen. En ja, deze podcast loopt overduidelijk uit van de onderwerpen, domme anekdotes en ervaringen om te delen.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

 1.   
  WesterW's avatar

  Haha, ook echt die afbeelding.

 2.   
  someone else's avatar

  Op het ar stukje van tom: als fanatiek geld tegen appels aangooier, kijk ik altijd de wwdc keynote van apple.
  Afgelopen keynote kondigden ze een “ar bestandstype” aan, in princiepe een soort 3D mp4 model. Als dit soort bestandstypen meer gebruikelijk worden zou esports in ar indd mogelijk zijn! Supervet vooral voor moba’s. Worden wel streams van gigabytes per minuut!
  Ook lieten ze een demo zien van een local multiplayer game waarin je een ar arena op tafel mikte en daar met je ipad omheen kon staan. Als dat soort shit hogere kwaliteit krijgt en op professioneel level komt… holy fuck

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @someone else: Precies mijn punt; als dit haalbaar(der) wordt voor de consument, dan laat Wargaming in ieder geval zien klaar te zijn voor dit soort toepassingen.

  De eerste keer dat je zelf zoiets in je handen hebt, met die resolutie, kwaliteit en stabiliteit; voor mij was het echt een bizarre aanvaring.

  Zodra het (draadloze) netwerk én de encoder/decoder-chipsets op (betaalbare) smartapparaten een flinke stap gaan maken, zie ik dit heul snel een nieuwe manier van spectating worden.