Check de officiële Rainbow Six Siege documentaire

Tijdens de 2018-editie van de E3 maakte Ubisoft trots bekend dat de hoeveelheid spelers in de community van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege de 35 miljoen aantikte. Dat wou het bedrijf vieren en daarom kondigde Ubisoft aan dat er een heuse mini-docu zou komen rondom Rainbow Six Siege.

Die documentaire is inmiddels uitgebracht als Another Mindset. Het vertelt met name over de eSports van Rainbow Six Siege, alsook zijn hechte gemeenschap, waarbij Ubisoft de meest bekende leden van de community in beeld brengt en ze aan het woord laat.

Iedereen die Rainbow Six Siege een warm hart toedraagt, krijgt van die rare, warme gevoelens in de onderbuik en wellicht zelfs gekietel aan hun traanbuizen bij het bekijken van Another Mindset. Op nog vele jaren Siege, Ubisoft!

De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren