Diddy Kong komt naar Mario Tennis Aces

Nadat eerder al was uitgelekt, en vervolgens was bevestigd, dat Diddy Kong, Birdo en Koopa Paratroopa zich een weg zouden maken naar de tennisbaan in Mario Tennis Aces, is nu bekendgemaakt wanneer de eerste tennisser van het drietal kunnen verwachten.

Diddy Kong zal tussen 1 en 30 september vrij te spelen zijn door middel van online toernooien, wanneer je een bepaald puntenaantal haalt zal de karakter worden toegevoegd aan je roster, na 30 september zal het altijd even schattige aapje automatisch worden toegevoegd voor degene die het puntenaantal niet hebben bereikt.

Uiteraard heeft elke tennisser karakteristieke eigenschappen, zo ook Diddy Kong. Hij serveert met behulp van de staart, deze zal de bal opgooien waarna jij deze kan slaan. Als speciale slag zal Diddy Kong uit een liaan slingeren om vervolgens de bal keihard te slaan naar de tegenpartij.

Mario Tennis Aces is op 22 juni verschenen, exclusief voor de Nintendo Switch. Op het moment van spreken is de online wereld nog gratis te betreden, in september zal dit echter gaan veranderen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren