Eerste SoulCalibur 6 DLC is Tira; tweede verhaalmodus aangekondigd

Vermoedelijk is het gehele roster van SoulCalibur 6 nog niet eens door Bandai Namco onthuld, maar daar is het dan: een DLC-personage nog voor het spel in de winkels ligt. Tira, de maniakale meid die SoulCalibur 3 aan de serie toevoegde, is terug met haar Ring Blade en creepy lachje. Althans, dat is ze als je in het bezit bent van de Season Pass of als je bereid bent haar los te kopen.

Bandai Namco heeft tevens een heuze tweede verhaalmodus aangekondigd naast de reeds bekende Chronicle of Souls mode. In het zogeheten Libra of Soul creëer je een eigen vechter waarmee je op een queeste gaat om te voorkomen dat een kwaad alle scherven van Soul Edge verzamelt. Op hun pad komen ze bekende vechters tegen én personages die door de community zijn gemaakt. Inderdaad, een uitgebreide character creator, een onderdeel van de serie sinds SoulCalibur 3, is eveneens terug.

Geen verrassing, maar toch fijn om het nog eens bevestigd te krijgen: Bandai Namco heeft een online modus voor SoulCalibur 6 uit de doeken gedaan. Je kunt het tegen spelers van over de hele wereld opnemen in zowel casual als ranked potjes. Ook je zelfgemaakte personages kun je op het online strijdtoneel werpen.

SoulCalibur 6 verschijnt 19 oktober op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Mocht je naar Gamescom 2018 te Keulen gaan, dan kun je het spel vanaf morgen op de beursvloer vinden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren