Life is Strange 2 onthuld met trailer; twee broers nemen de hoofdrol

Life is Strange 2 is nu officieel door ontwikkelaar DONTNOD onthuld. Max en Chloe, hoofdpersonen van de eerste Life is Strange, zijn in de opvolger ingewisseld voor de broers Sam en Daniel Diaz, respectievelijk zestien en negen jaar oud. En ja, de game draait om een volledig nieuwe speciale kracht; tijdreizen zit er dus niet meer in.

Sam en Daniel leven een normaal leven in Seattle, Washington, tot een tragische gebeurtenis hun leven volledig op zijn kop zet. Het lijkt erop dat de eerder verschenen teaser dat cruciale moment toonde. Vanaf die gebeurtenis worden de twee opgejaagd door de politie, waarna ze een reis maken naar hun familiethuisplaats in Mexico, op zoek naar een beter leven.

Life is Strange 2 zal wederom een coming-of-age-verhaal vertellen dat ditmaal draait om de band tussen broers. Wat zijn de beste keuzes om te maken? Wat voor rolmodel wordt jij voor je kleine broertje? Zoals in het eerste deel gooit Life is Strange 2 morele dilemma’s, levenslessen en herkenbare problemen op ons pad. Ook tof: Jonathan Morali, de componist die de soundtrack van de eerste game verzorgde, is wederom van de partij om ons van toffe muziek te voorzien.

We kunnen de komende week nieuwe informatie en de eerste gameplaybeelden van het spel verwachten. Mocht je naar Gamescom 2018 komen, dan kun je bij de Square Enix stand (Hal 9, Booth 31) als een van de eersten aan de slag met de game. De eerste aflevering van Life is Strange 2 moet 27 september alweer verschijnen.

  1.   
    Rolf31's avatar

    Nice…. Dit wordt een wreed najaar met alle toppers die uitkomen.