Anno 1800 verschijnt op 26 februari 2019

Ubisoft heeft naar buiten gebracht dat de releasedatum van Anno 1800 26 februari 2019 is. De game zal verschijnen op pc en speelt zich; zoals de naam doet vermoeden, af in de 19e eeuw. Er zullen bekende elementen uit oudere Anno-games worden gecombineerd met nieuwe funncties, zoals de ontdekking van Zuid-Amerika en verschillende expidities. Zoals in onderstaande trailer te bekijken is kun je weer enorme steden bouwen en handel drijven of oorlog voeren met verschillende andere landen. Ook keert de sandbox-modus terug en kun je strijden tegen andere spelers in de multiplayer.

Naast de basisgame zijn er ook twee speciale edities aangekondigd voor Anno 1800, namelijk de Digital Deluxe Edition en de Pioneers Edition:

 • De Digital Deluxe Edition bevat de basisgame en de Digital Deluxe-content. Deze bevat de eerste DLC van de game, “The Anarchist”, de soundtrack van de game, een artbook en exclusieve logo’s.
 • De Pioneers Edition bevat de basisgame, een Steelbook, een artbook, 3 lithografieën, een brief, de soundtrack van de game en een verzamelbox waar alle items in komen. Bovenop deze fysieke inhoud zijn ook de eerste DLC van de game, “The Anarchist”, en exclusieve logo’s digitaal beschikbaar.

Als je de game reserveert krijg je ook het Imperial Pack met extra content voor de game. Wat deze content is, is nog niet bekend.

Het lange wachten kan beginnen en wij hopen op Gamescom aan de slag te kunnen met Anno 1800.

 1.   
  ChielB's avatar

  Nice!

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Zeker nice! De trailer ziet er ook veelbelovend uit zeg. 🙂

 3.   
  Neolite's avatar

  Ik zit hier toch echt wel op te wachten. Terugkeer multiplayer, de setting is enorm gaaf en ik zie verder alleen maar verdere positieve dingen.