Heroes of the Storm voegt Mephisto toe; Hanamura’s rework is af

Heroes of the Storm wordt binnenkort een stukje donkerder met de komst van Mephisto, een van de bekende slechteriken uit Diablo 2. Met de mogelijkheid flink wat gebiedsschade uit te delen en agressief op tegenstanders te jagen, lijkt hij een angstaanjagende toevoeging aan het personage-roster.

De sluwe Dul’Mephistos, Lord of Hatred en een van de drie Prime Evils, gebruikte in Diablo 2 zijn duistere invloed om de Zakarum te manipuleren om hem uit zijn soulstone te bevrijden. In Heroes of the Storm kan de badguy onder andere schedels afvuren, een electriciteitsring om zichzelf creëren en teleporteren door een Shade achter te laten. Zijn volledige kit vind je op de Heroes of the Storm-website.

De vorige nieuwe hero van Heroes of the Storm was de agressieve ranged support Sally Whitemane. Zij werd begin deze maand toegevoegd aan Blizzard’s MOBA.

Verder is Blizzard ein-de-lijk klaar met de rework van Hanamura. Deze battleground gebaseerd op de map en mechanics uit Overwatch, kent nieuwe Mercenary Camps, een aangepaste kaart en bovenal een nieuwe payload mechanic, waarbij er ditmaal slechts één payload beweegt en deze ook forten aanvalt. Ook de naam is aangepast naar Hanamura Temple.

  1.   
    WesterW's avatar

    De aanpassingen aan Hanamura beloven precies die kritieke fouten van de oorspronkelijke map weg te poetsen. Goed nieuws dus.