Overwatch krijgt 22 augustus nieuwe Animated Short

De Animated Shorts van Overwatch zijn om van te smullen en het is dan ook goed nieuws dat we zeer binnenkort op een nieuwe kunnen kauwen. Op het Twitter-kanaal van Overwatch maakte Blizzard bekend dat we op woensdag 22 augustus 12:00 (onze tijd) de nieuwe cinematic kunnen verwachten.

Eerdere Animated Shorts draaiden om Winston en Reaper, Widowmaker en Tracer, Soldier: 76, Genji en Hanzo, Bastion, Mei, Sombra en Reinhardt (en Brigitte). Krijgen we bijvoorbeeld eentje van publieksfavorieten Mercy of D.Va, misschien een minder bekende zoals Orisa of Moira, of gaat de video wellicht dan toch draaien om een compleet nieuwe, nog onaangekondigde, hero?

Blizzard toont dus sowieso Overwatch op Gamescom 2018, maar ze hebben natuurlijk een flink portfolio wat ze op de beurs kunnen uitstallen. Bekend is dat Diablo 3: Eternal Collection, de versie voor de Nintendo Switch, in speelbare vorm aanwezig is. Daarnaast is de kans groot dat World of Warcraft: Battle for Azeroth breed uitgestald wordt, gezien het feit dat de MMO-uitbreiding net is verschenen.

Overwatch zelf is vanaf 23 augustus tot 28 augustus gratis te spelen. Momenteel is het Summer Games 2018-evenement gaande dat tot en met 30 augustus duurt.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Die van Mei blijft mijn fav, helemaal eentje die mij the feels gaf.
    Ik hoop sterk eentje van idd MIJN absolute fav, korean gamster D.Va. :3