Dead or Alive 6 trailer onthult Hitomi en Leifang op piratenschip

Geen erg grote verrassing, daar er al naar werd geteaset door uitgever Koei Tecmo, maar favorieten T’ai Chi Ch’uan-expert Leifang en karatemeester Hitomi zijn terug om aars te trappen in Dead or Alive 6. Ook heeft Koei Tecmo met het oog op Gamescom 2018 een nieuwe stage onthuld: Forbidden Fortune.

Leifang is een pro in het pareren van aanvallen, waardoor ze de kracht van haar tegenstanders tegen hen kan gebruiken. Hitomi wordt ook wel de Fist of Innocence genoemd, maar onschuldig is ze niet wanneer ze laat zien dat ze beschikt over een uitstekende balans tussen offensief en defensief vechten.

De Forbidden Fortune stage laat je sparren op het wrak van een piratenschip, waar bergen aan goud naar bezoekers lonken maar ook vallen en een heuze Kraken op de loer liggen. Wanneer het beest woedend wordt, schudt hij het schip met zijn tentakels en kan het maar net zo zijn dat het buskruit in de wapenkamer ontvlamt. Een hoop gimmicks dus, die voor dynamische gevechten moeten zorgen.

Dead or Alive 6 is in speelbare vorm op de beursvloer van Gamescom 2018 aanwezig, de grootste gamebeurs van Europa die 21 augustus van start gaat. Andere aangekondigde demos zijn onder andere die van Devil May Cry 5 en Sekiro: Shadows Die Twice.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren