Prijsvraag: WIN kaarten voor Amsterdam Comic Con!

De prijswinnaars voor de Sea of Thieves-prijsvraag zijn bekend en de volgende prijsvraag staat alweer voor de deur! Deze week geven we 2 x 2 kaarten weg voor Amsterdam Comic Con! De derde editie van dit evenement staat voor 1 september en 2 september op de planning en jij kunt nu al kaarten winnen!

Er zijn al heel wat acteurs bevestigd voor deze nieuwe editie!

 • Aimee Garcia – Lucifer, Dexter, Rush Hour
 • Christopher Larkin – The 100
 • Eric Roberts – The Dark Knight, Expendables, Doctor Who, Suits, Runaway Train
 • Charles Dance – Game of Thrones, Underworld, Last Action Hero
 • Mark Williams – Harry Potter, Doctor Who, Red Dwarf
 • Jack Gleeson – Games of Thrones
 • Valene Kane – Star Wars: Rogue One, The Fall
 • Beau Gadsdon – Star Wars: Rogue One, The Crown
 • Dolly Gadsdon – Star Wars: Rogue One
 • Martin Klebba – Pirates of the Caribbean, Scrubs

Wat moet je daarvoor doen? Laat ons in de reacties onder dit bericht weten waarom jij vindt dat je deze kaarten moet winnen? Over een week maken wij vervolgens de winnaars bekend!

Heel veel succes en wie weet zien we je op Amsterdam Comic Con in de RAI!

 1.   
  thatsallgaming's avatar

  om dat je natuurlijk de actuurs hier boven wilt ontmoeten en om dat het gewoon zo cool is en hopelijk nog wat leuke strip boeken kan scoren en het lijkt mij super cool om zo iets vet’s mee te maaken

 2.   
  Rolf31's avatar

  Ik ben een geweldig grote fan van games en de industrie. En ik wil aimee ten huwelijk vragen…

  het is gewoon super gaaf om erbij te zijn en ik heb niet de resources helaas.

 3.   
  Droene1990's avatar

  Ik ga de zaterdag al met mijn vriend (ga vrijwel naar alle cons) en ik zou de zondag graag een vriendin mee willen nemen om kennis te laten maken met de con 😀

 4.   
  Strange_Bretzel's avatar

  Dan kan ik dr een weekend uitje van maken en bij een vriend langs die in amstedam woont, maar het rijzen zal lastig worden dus gaan de kaartjes dan naar die vriend?! Ik bedenk wel wat maar de kaartjes zullen waarschijnlijk beter bij iemand anders vallen. Succes Iedereen!

 5.   
  Simon.Nathan99's avatar

  Om het feit dat mijn favoriete actrice (Aimee Garcia) van mijn favoriete serie (Lucifer) daarbij is en als ik haar zou ontmoeten kan ik letterlijk vredig sterven. Plus ben nog nooit naar zo een evenement geweest en zou extreem graag een keer willen.

 6.   
  S3MM3R's avatar

  Ik kan wel een of ander lul verhaal vezinnen om zo meer kans te maken maar dat doe ik niet. Mij lijkt het gewoon waanzinnig leuk om ComicCon een keer mee te maken en dat is natuurlijk mooi om gratis mee te kunnen maken.. Ik bedoel, het is wel wat om te zeggen dat je er ooit bent geweest!

 7.   
  Bmaster99's avatar

  Omdat ik nog nooit ben geweest en het me echt leuk lijkt plus er zitten meerdere acteurs bij die ik echt wil ontmoeten

 8.   
  Revlite's avatar

  Graag wil ik mijn vriendin verrassen met een comic con ticket, perfecte date 😀

 9.   
  DennieBroertjes's avatar

  Leuke prijs ik doe mee ! Gewoon omdat het mij leuk lijkt om eens een keer op zo’n evenement te zijn.

 10.   
  Jer2506's avatar

  Zou graag de kaarten winnen om mijn zoon mee te verrassen, hij is een mega Star Wars fan. Kan hij mooi weer een paar acteurs ontmoeten.

 11.   
  dannyelske's avatar

  Ik ben nog nooit op een comic com geweest en het lijkt me super gaaf om bekende daar te zien van in de films of van games.

 12.   
  deJob's avatar

  Lijkt me geweldig om een vriend met een kaartje te verrassen!

 13.   
  Dedsec's avatar

  Nee dankje is me te ver weg, en een kaartje is genoeg, want de meeste mensen hebben geen tijd.

 14.   
  marcobeks's avatar

  Ik ben nu ongeveer 3 jaar verslaafd om naar events als comic con te gaan,ik vind de sfeer echt geweldig en als er leuke gasten komen is dat mooi meegenomen.Daarom zou ik dolgraag 2 kaartjes winnen zodat ik mijn vriendin er mee kan verassen als bedankje dat ze me de afgelopen maanden na m’n operatie zo heeft gesteund.En ze is ok groot fan van Game of Thrones (waar ook nog eens 3 gasten van komen) dus ik denk dat ze het dan onwijs leuk zou vinden

 15.   
  jelte23's avatar

  Ik moet winnen omdat ik altijd al een keer naar comic-con wil gaan maar nog nooit geweest ben. Ik ben uberhaupt nooit echt naar een game/comic beurs geweest ben. Meestal heb ik geen tijd of kan ik niet. Nu kan ik deze keer wel gaan! Als fan van Marvel, DC, Games en TV-series zou ik dan graag willen komen ook om uiteraard gedag tegen jullie te zeggen!!

 16.   
  crazyboychris's avatar

  Ik ga er altijd heen, ongeacht zo beetje wat dan ook. Vorige week ben ik echter ontslagen, en ik had al wat commissies bij tekenaars die naar de con komen geregeld, dus een ticket zou voor mijn budget een plusteken opleveren (-: Ook niet onbelangrijk, dan kan ik ook een goede vriendin verassen en meenemen (-:

 17.   
  DDanoniem's avatar

  Ik vind dit echt een awsome evenement zou dit super graag willen winnen.Ben grote fan van games en ook harry potter zou er super graag heen gaan.

 18.   
  Kauwgom's avatar

  Medium!

 19.   
  Kauwgom's avatar

  Omdat ik heel veel van auto’s hou en deze tweejaarlijkse beurs in de RAI echt niet wil missen!

 20.   
  Novel's avatar

  Ik zou graag deze Kaartjes willen winnen omdat ik een Mega fan van Harry Potter ben en daarbij ben ik ook nog nooit op zo’n beurs geweest dus dat lijkt me hartstikke leuk 🙂

 21.   
  Amor's avatar

  Ik wil super graag winnen omdat ik een hele grote fan ben van computer spelletjes, films en series. Ik zou het heel leuk vinden om betrokken te zijn bij dit mooie event.

 22.   
  Pimpje7's avatar

  Ik heb geen betere reden dan de andere hier om ernaar toe te gaan. Het lijkt mij echt super leuk. Ik en mijn zus willen al een tijdje naar een comic con gaan. Plus de acteurs die er zullen zijn, zijn gewoon geweldig wie wil die nou niet ontmoeten 🙂

 23.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik reageer beetje laat omdat ik net achter kwam dat deze give away loopt maar beter laat dan nooit toch? Ik wil deze kaarten graag winnen zodat ik samen met een vriendin van mij Christopher Larkin (Monty) kan ontmoeten, en natuurlijk met hem op de foto :).

 24.   
  marcobeks's avatar

  @marcobeks: En ik zag vandeweek ook dat er ook een set prop van The Big bang theory is dus m’n vriendin moeten uiteraard even op Sheldon’s spot gaan zitten en een foto maken