Dromen over Red Dead en Gamescom 2018 | Gamersnet Podcast #29

Gamescom 2018 staat alweer voor de deur én we hebben nog een gigantisch veel Red Dead Redemption 2 gameplay om te behappen; in Gamersnet Podcast #28 hebben onze Peter en Tom genoeg om te bespreken, te analyseren en, waar mogelijk, wat hoopvolle wensen te verkondigen.

Wat mogen we wel en niet verwachten van het veelbelovende Red Dead Redemption 2? Onze presentatoren speculeren erover, en zowel Peter als Tom somt op wat de beste momenten van de nieuwe gameplay waren…

Ook blikt het tweetal vooruit op de aanstormende agenda van Gamescom 2018. Welke games gaan we checken, met welke industriepersonen schuiven we aan en, ook niet onbelangrijk, wat hopen we allemaal voor nieuws te zien?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

 1.   
  StroopKonijn's avatar

  Heb weer genoten, heren!

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Naar aanleiding van het stukje gesprek over welke games jullie in het najaar gaan spelen misschien mogelijkheid om een video item te doen met paar redacteuren over welke games ze gaan halen ( goeie frag als dit item nog terug keert). Maar een kleine suggestie in een heel drukke periode voor jullie. Geniet van Duitsland!

 3.   
  Riesgaming's avatar

  Kunnen Julie 1 keer in de maand 1 maken van 2 uur. Ik luister ze allemaal en vind dat ze te snel afgelopen zijn ;p de reden dat het lijkt dat ze zo snel afgelopen zijn is dat ik ze luister als ik aan het werk ben en dan is het na een uur al shit ik moet weer over op muziek. En ik heb nog een vraag kunnen jullie je muziek delen die jullie draaien tijdens de podcast ik vind het echt chille muziek 😀

 4.   
  Heccer's avatar

  Ik zie hem er niet bij staan in Itunnes?

 5.   
  rolf1977's avatar

  @Heccer:
  Dat probleem heb ik ook… helaas

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Er schijnen inderdaad wat probleempjes te zijn met betrekking tot de doorkoppeling richting iTunes. Daar wordt naar gekeken!

  Excuses voor het ongemak; hopelijk kan SoundCloud tijdelijk de leegte opvullen.

 7.   
  Petor's avatar

  @Heccer: @rolf1977: De iTunes-koppeling is weer werkend 😉

 8.   
  rolf1977's avatar

  @Petor: jaaa FANtastisch!
  Altijd weer een vol genot om naar jullie te luisteren. Groetjes uit Zeist!

 9.   
  Heccer's avatar

  @Petor: thanks zo luisteren!!