Cursed Sails-evenement voor Sea of Thieves verlengd

Al lichtelijk verbeterd, maar nu ook verlengd; de Cursed Sails-campagne van Sea of Thieves krijgt een extra week aan unieke content.

Terwijl de derde (en voorheen laatste) week volop gaande was, maakte ontwikkelstudio Rare vandaag aan de hand van een Developer Update-video bekend de tijdelijke content van extra zeven dagen te voorzien.

Naast wederom een kleine aanpassing van hoe en wanneer de beruchte Skeleton Ships uit de zee op komen dagen, zullen volgende week alle gevechten nóg eens speelbaar worden, zodat spelers gemiste kansen alsnog aan kunnen grijpen.

Ook een reeks bugs wordt middels de video erkend door executive producer Joe Neate. Spelers die (met name in de Ancient Isles) hun pittige Commendations niet beloond kregen, worden mogelijk in de komende week alsnog vergoed op wat ze verdiend hebben.

Zien we jouw volgende week terug op zee? Zo ja, vergeet dan vooral niet dat we namens Gamersnet ook nog een toffe Sea of Thieves prijsvraag hebben lopen, waarbij je kans maakt op onder meer in-game content en een Seagate Game Drive van 2 TB!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren