Spyro Reignited Trilogy anderhalve maand uitgesteld

Pak je agenda er maar bij, want het is weer tijd om een releasedatum door te krassen! Na vele geruchten bleek het toch zo te zijn dat Spyro Reignited Trilogy dit jaar nog zou verschijnen. Dit klopt nog steeds, maar de game komt iets later dan eerder is aangekondigd.

In een post op Activisions blog laat Paul Yan, studiohoofd van Toys for Bob, weten dat Spyro Reignited Trilogy toch niet op 21 september uitkomt. Dit omdat de game “meer liefde en aandacht” nodig heeft.

Afbeeldingsresultaat voor Spyro Reignited Trilogy

Het is opvallend dat we anderhalf maand langer moeten wachten op Spyro. Eerder werd al aangekondigd dat de disc alleen de eerste game zou bevatten en dat de andere twee gedownload moesten worden. Dit deed vermoeden dat Toys for Bob zichzelf op deze manier wat extra tijd gaf voor deel twee en drie.

Veel langer hoeven we gelukkig niet te wachten, Spyro Reignited Trilogy staat nu voor 13 november en komt vooralsnog uit voor PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    mmx's avatar

    Ach ja uitstellen word een trend he

  2.   
    thatsallgaming's avatar

    @mmx: we zijn nietanders gewend

  3.   
    Mark89NL's avatar

    Niet erg kan ik eerst nog wat andere games doen die eerder komen.

  4.   
    Papachico's avatar

    @mmx: Niet huilen. Komt wel goed sgatje..

  5.   
    BozeBever's avatar

    Hopelijk met deeltje twee en drie ook op de disc. Met RDR2 een paar weken ervoor ben ik echter bang dat deze best wel leuke titel totaal ondergesneeuwd gaat worden tussen het najaarsgeweld. Leuk voor je neefje, meer niet.