PlayerUnknown reageert op veel gestelde PUBG-vragen

Ooit met een prangende vraag gezeten over PlayerUnknown’s Battlegrounds, die je eigenlijk direct aan the man himself wilt stellen? Jammer! Want precies die kans is zeer recentelijk gepasseerd, toen Brendan “PlayerUnknown” Greene aanschoof bij WIRED om een dagje “PUBG Support” te spelen.

In de zogenaamde Support-videoreeks van WIRED schuiven iconische figuren uit de mediawereld aan om meer inzicht te geven op hun projecten of vakgebied. Greene deed dat uiteraard door te babbelen over ‘zijn game’, het ietwat omstreden PUBG.

Terwijl de populaire Battle Royale-game nog altijd wemelt van de foutjes, bugs en andere missers, nam Greene het op zich om veel gestelde vragen te beantwoorden en direct te reageren op een handvol klachten. En dat doet hij dan ook in zijn bijzonder coulante (doch directe) eigen wijze…

De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer! 🍞

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren