Nieuwe Crystal Dynamics-studio zet tanden in Avengers-game

Hoewel de Star Wars-rechten helaas bij EA liggen, is Disney een stuk verstandiger met hun andere franchises. Zo hebben ze met Square Enix een deal om een Avengers-game te maken. De game werd vorig jaar tijdens de E3 aangekondigd, maar schitterde dit jaar door afwezigheid tijdens de editie van dit jaar. Ontwikkelaar Crystal Dynamics (Shadow of the Tomb Raider) was verantwoordelijk voor de game, maar dat is niet meer direct het geval.

Vanochtend heeft Crystal Dynamics namelijk naar buiten gebracht dat ze een nieuwe studio hebben opgericht onder de naam Crystal Northwest. Deze studio is gevestigd in Bellevue; nabij Washington, en zij zullen verder aan de slag geen met de Avengers-game. Ook zal de studio zich gaan richten op “technologische ontwikkeling”.

Er is nog niks bekend over de Avengers-game, maar wij hebben vertrouwen in Crystal Dynamics als ontwikkelaar. Hopelijk krijgen we tijdens E3 2019 meer te horen.

  1.   
    Linkje's avatar

    Jammer dat het zo lang duurt. Op de afgelopen E3 was er heel benieuwd naar. Hopelijk gaat Crystal Dynamics hem goed afmaken.

  2.   
    mmx's avatar

    Lijkt mij wel leuk 🙂