Releasetrailer World of Warcraft: Battle for Azeroth zet zijn schaakstukken op het bord

World of Warcraft: Battle for Azeroth is vandaag verschenen en belooft epische gevechten tussen de Horde en de Alliance te brengen, zoveel is wel duidelijk in de releasetrailer die Blizzard op YouTube heeft geplaatst. In de video zien we de sleutelfiguren Anduin, Jaina, Greymane, Sylvanas en Rastakhan die de hoofdrol gaan spelen in het conflict dat centraal staat in de nieuwste uitbreiding van de nog altijd populaire MMORPG.

Nadat Sylvanas Windrunner, Warchief van de Horde, een monopolie probeert te krijgen op Azerite, staan de Horde en de Alliance lijnrecht tegenover elkaar. Wanneer conflict de vrede verbreekt, betekent het een zoektocht naar nieuwe bondgenoten om de eigen factie te versterken. Wie delft het onderspit en wie weet de ander te vernietigen? Verwacht politieke intriges, het verkennen van continenten Kul Tiras en Zandalar en bovenal heel veel gevechten.

Overigens heeft Blizzard nog meer video’s het internet op geslingerd, te weten de fenomenale muziek van de afgelopen weken verschenen Warbringers Animated Shorts die het (recente) verhaal van Jaina Proudmoore en Sylvanas Windrunner vertellen. Eerstgenoemde is een melancholisch folk-nummer, terwijl Sylvanas’ video juist de typische orkestrale muziek heeft die we van Blizzard gewend zijn. De nummers zijn ook op Spotify te vinden.

  1.   
    SonOfTorture's avatar

    Vannacht een prima release gehad, bijna tot geen rare fouten zoals de afgelopen jaren, top!

  2.   
    Weeman86's avatar

    Stiekem toch wel weer benieuwd nu ze terug proberen te gaan naar de roots, als in horde vs alliance. Niet meer serieus gespeeld sinds vanilla/TBC…