Okami krijgt schitterende quadrupel vinyl set

Okami HD is vorige week verschenen op de Nintendo Switch en dat is reden om flink te partyen. En omdat een feest zonder muziek zichzelf geen feest mag noemen, brengt Data Discs precies hetgeen je nodig hebt: een superdikke vier lp tellende set met een selectie aan georkestreerde tracks. Dat betekent ruim twee uur aan opnieuw geremasterde muziek, verpakt in een super slicke spot-varnished hardboard slipcase.

De set wordt vergezeld door een veertig pagina’s tellend art book en een dubbelzijdige lithografische print, waarvoor is gegraven in de Japanse Capcom-archieven. Een andere toffe extra voor de echte muzieknerds is een downloadcode voor het volledige album in zowel lossless als lossy formats.

De set is exclusief verkrijgbaar op de Data Discs-website en gaat voor 64.99 pond over de kop, omgerekend zo’n 73 euro. Op de site kun je ook vinden welke nummers op de langspeelplaten zijn gedrukt. De verwachte leverdatum staat op oktober 2018.

Bestel je vóór 15 augustus, dan kun je de limited edition met de zogeheten Cherry Blossom Pink– en Amaterasu White-platen bemachtigen (afbeelding 4 hieronder). Na die datum blijven alleen de Frosted Clear– en Classic Black-lp’s over.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren