Uitgebreide RAGE 2 gameplay getoond op QuakeCon 2018

Bethesda heeft uitgebreide RAGE 2 gameplay getoond op QuakeCon 2018, die nu in volle gang is. Het bedrijf toonde al snoeiharde gameplay van DOOM Eternal en ramt er dus ook een flinke video doorheen van de langverwachte sequel op RAGE.

Je kunt genieten van genoeg schietactie, explosies en een guy die zichzelf in zijn gezicht slaat, maar de uitgebreide gameplay trailer focust zich ook op konvooien. Voor het eerst zien we deze nieuwe feature en kun je hieronder bewonderen.

Konvooien zijn in RAGE 2 aardig gevaarlijk om tegen te komen en tegen ze te vechten. Ze zijn goed bepantserd en hun verdediging is ook niet mis. Jij hebt wel de beschikking tot de Phoenix, die door alle dodelijke voertuigen kan manoeuvreren om ze uiteindelijk te vernietigen.

Er zijn meerdere groeperingen die netwerken van konvooien hebben, zoals de Goon Squad en de Immortal Shrouded. Vernietig je een konvooi, dan komt er een sterkere voor in de plaats. Elke konvooi is anders en is op zijn eigen manier bewapend en beveiligd; zo zijn de Immortal Shrouded meer hightech. Ze hebben bijvoorbeeld elektrische vallen, sommige voertuigen hebben energieschilden en motoren hebben armor op hun wielen. Ook bevatten deze motoren elektrische ketting-vallen. Als je konvooien uitschakelt, dan krijg je beloningen waaronder grotere en sterkere wapens voor op je voertuig.

RAGE 2 staat gepland voor een release in juni 2019 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  mmx's avatar

  Die wil ik hebben lekker ongegeneerd knallen prachtig !

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Ik voel een beetje een Mad Max sfeertje.

 3.   
  kinkeldinges's avatar

  Lekker overdreven, hier ga ik wel blij van worden.

 4.   
  Neolite's avatar

  De eerste Rage was een ondergewaardeerde game die toch ook te kort was. De game was klaar en ik dacht het eerste chapter gedaan te hebben.