Keep Talking and Nobody Explodes verschijnt volgende week op consoles

Heb je een console en altijd al met je groep vrienden bommen willen ontmantelen, zonder het risico om jezelf op te blazen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de game Keep Talking and Nobody Explodes krijgt volgende week een release op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Op 16 augustus verschijnt de partygame op PlayStation 4 en Nintendo Switch. Een dag later volgt de release op Xbox One. De game is vrij simpel; één persoon krijg een bom voor zijn neus, die alleen hij kan zien. De rest van de groep heeft de handleiding en door middel van goede communicatie, is het de bedoeling het explosief onschadelijk te maken.

Het is belachelijk stressvol, zoals Peter al eens demonstreerde op livestream, maar Keep Talking and Nobody Explodes is tot nu toe alleen verschenen op pc en VR-systemen. Vanaf volgende week komt daar dus verandering in.

 1.   
  remcoabc's avatar

  Dit is wel een heerlijk gamepie hoor, altijd weer genieten om dit te spelen met vrienden!

 2.   
  Tom's avatar

  Eigenlijk wil ik dit nog steeds een keer aanknallen tijdens een van onze bordspellenavonden. In wezen natuurlijk niet echt op een bord, maar het drijft wel op hetzelfde soort groepsgevoel zoals games als Captain Sonar, Pandemic en meer van dat soort spellen.

 3.   
  WesterW's avatar

  @Tom: Ik ben voor!

 4.   
  OnOwned's avatar

  @Tom: ja ik heb deze game dus gewoon op Steam. Dus de volgende keer gaan we ervoor.

 5.   
  Mike2165's avatar

  Waar kan ik de hele aflevering terug kijken kan het niet vinden op twitch

 6.   
  Tom's avatar

  @Mike2165: De hele aflevering is niet meer terug te vinden. Sowieso was deze uitzending voordat we Twitch Partner werden, wat inhield dat de VOD maar twee weken vastgehouden werd. Inmiddels is het twee maanden.

  Op YouTube is nog wel een groter gedeelte van de gameplay te vinden.

 7.   
  Mike2165's avatar

  @Tom: Oke top ga ik die even bekijken

 8.   
  Turk–Life's avatar

  Huh deze game bestond toch al voor de PS VR???????

 9.   
  OnOwned's avatar

  @Turk–Life: Dat klopt, maar hij was ook echt alleen maar te spelen op de VR bril. Vanaf volgende week kan je dus ook zonder de bril spelen. Technisch gezien was de game dus al een soort van op de console, maar anders werd de titel wel heel lang XD

 10.   
  remcoabc's avatar

  @OnOwned: Keep Talking and Nobody Explodes verschijnt nu naadt de ps VR ook op de rest van de consoles.

  Dat is best een lange titel ja