Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Stelling van de Week: Gaming-websites zijn overbodig!

De Hot Koffie Show heeft een nieuwe naam! Duidelijker, simpeler en sneller! De eerste Stelling van de Week gaat natuurlijk over ons, omdat we zojuist GNV6 hebben gelanceerd!

Gaming-websites zijn overbodig!

Heb je zelf ook een leuke stelling voor de komende aflevering? Laat het vooral weten in de reacties!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  beter was de naam. cold thea show Kappa wahaha 😉

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  Hey peet, Hoe komde gij aan die gave [nieuwe] mok 😀

  ben t met de stelling niet eens… Ik denk dat dit soort sites altijd wel blijven bestaan. Vooral in de game industrie.

 3.   
  BozeBever's avatar

  Gaming-website zijn allerminst overbodig… sterker nog, ze zijn meer dan nodig (ook voor nieuws). Ondanks dat de publishers alles op social-media knallen zijn het de journalisten die het kaf van het koren scheiden. Die door de PR-machine heen kijken en die het voor mij, de gebruiker, het mogelijk maakt om het overzichtelijk en behapbaar te verteren. Ik hoop dat ze blijven bestaan en niet vervallen in de youtube-val en dmv clickbait je het nieuws brengen… na precies 10 minuten uiteraard, aangezien je er dan nog extra reclame-inkomsten uit kan halen…

  De community van game-websites is belangrijk, maar niet te vergelijken met een community zoals bijvoorbeeld Tweakers, zoals laatst nog werd besproken in de podcast ‘Met Nerds om Tafel’ met Peter als gast. Over het algemeen is het publiek jonger en kent het niet de discussie zoals je die bij een platform als Tweakers ziet. Is dat noodzakelijk, nee zeker niet… maar GN streeft er wel naar.

 4.   
  BozeBever's avatar

  @BozeBever: Ik kan mijn comment niet edit’en dus maak hem even via deze af.

  GN streeft ernaar en dat moeten ze blijven doen. Ik ben niet extreem lang lid van GN, maar GN gaat met de nieuwe versie zeker groeien. Zowel in kwaliteit als in aantallen. Goed bezig!

 5.   
  remcoabc's avatar

  Gaming websites zijn niet per se overbodig naar mijn mening, ik denk wel dat je met een game website een redelijk selecte doelgroep hebt, want het gaat hier om mensen die MEER willen weten over games, en niet mensen die het gamen gewoon leuk vinden. En ik denk doordat het zon select groepje is het als gamewebsite ook heel belangrijk is om je community sterk te houden en vooral met open armen nieuwe menseb binnen te laten.

 6.   
  gamerfriend01's avatar

  Nieuwe stelling die in mijn ogen redelijk actueel is nu met de BO4 beta: gamers moeten meer op hun strepen staan en zo meer invloed hebben op het ontwikkelingsproces van games maw developers moeten meer luisteren naar gamers, stelling is sowieso al eens gepasseerd. Maar BO4 is weer een goed voorbeeld dat developers alleen hun portefeuille volgen, ze snappen niet wat de gamers willen.