God of War New Game Plus verschijnt 20 augustus

Een paar maanden geleden op de E3 gaf Sony al toe, dat er gewerkt wordt aan een New Game Plus-modus voor de kaskraker God of War. Het is een functie die door heel veel fans is aangevraagd en op 20 augustus is het moment daar.

New Game Plus zal grofweg hetzelfde zijn bij God of War, als bij elke andere game die deze functie heeft. Je progressie, upgrades en skills worden meegenomen naar je nieuwe playthrough die ook veel lastiger zal zijn. Santa Monica voegt nog wel een extra zeldzaamheidsniveau toe voor Runes, zodat je nog wat nieuwe prikkels hebt om voor te spelen. Als laatste is het vanaf de 20e ook mogelijk om cutscenes over te slaan.

God of War kwam 20 april uit en is sinds die dag een GOTY-kandidaat. Onze review is erg lovend en de verkoopcijfers vertellen eigenlijk het hele succesverhaal al van het epos van Kratos.

 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  Is GoW nou echt een game die NG+ nodig heeft? Het voegt erg weinig toe, vind ik. De game gaat vooral om het verhaal en dat heb je na 1x wel helemaal door.. de combat is nou niet dusdanig gevarieerd dat je zegt: Goh, dit wil ik dolgraag nog eens dunnetjes overdoen op een hogere difficulty

 2.   
  Turk–Life's avatar

  @kiesmaarwa:

  Mee eens. EN ik heb de game al verkocht.

 3.   
  OnOwned's avatar

  @kiesmaarwa: Hier ben ik het ook ontzettend mee eens. Snap ook niet zo goed dat de roep naar NG+ zo groot was. Maar goed ik vind NG+ sowieso beetje verspilling van mijn tijd, die ik ook in games kan steken die ik nog niet heb uitgespeeld.

 4.   
  Turk–Life's avatar

  @OnOwned:

  Juist! 100% mee eens