Super Smash Bros. Ultimate krijgt Limited Edition

Super Smash Bros. Ultimate belooft de grootste Super Smash Bros. game ooit te moeten worden. Gek is het dan ook niet dat Nintendo, vlak na de Nintendo Direct-uitzending, een Limited Edition heeft aangekondigd.

Deze speciale editie bevat naast de game, een GameCube controller samen met een adapter. Zo kan er ook op de Switch gespeeld worden met een GameCube controller. De Limited Edition verschijnt, samen met de game, op 7 december exclusief voor de Nintendo Switch. Hoeveel hij gaat kosten, is nog onbekend.

Ben je overigens al in het bezit van de GameCube Controller Adapter die destijds werd uitgebracht met Super Smash Bros. for Wii U, dan hoef je niet een nieuwe aan te schaffen voor Ultimate. Die is namelijk gewoon compatibel, zo maakte Nintendo eerder bekend.

 1.   
  Tom's avatar

  Slim, die adapter + een nieuwe GameCube-controller erbij meenemen. Voor de hardcore Smash-fanaten is er natuurlijk geen andere controller, en laten we stellen dat een editie als deze zich wel degelijk op hun richt.

  Wel erg benieuwd naar de prijs of eventuele andere extra’s. Een exclusieve Echo-versie van één of twee fighters zou ook niet verkeerd zijn voor deze versie, lijkt me zo.

 2.   
  KevinW's avatar

  Ik weet niet in hoever een Limited Edition een slim idee is, aangezien je door een gamecube controller niet beter gaat spelen waardoor de pro controller mij een betere optie lijkt, en de “Smash-fanaten” waarschijnlijk al een gamecube controller met adapter hebben. Mocht deze versie 2 extra, exclusieve echo-fighters hebben zoals het bericht hierboven, dan is het wél weer tof. Lastige keuze