Super Smash Bros. Ultimate introduceert speelbare personages Simon en Richter Belmont, Chrom, Dark Samus en King K. Rool

De Nintendo Direct over Super Smash Bros. Ultimate, die Nintendo al trots aankondigde, is in volle gang. We dachten dat er na de 25 minuten durende presentatie over de game tijdens de E3 2018 alles wat er over het spel te vertellen is al werd gedeeld, maar we bleken het mis te hebben. Naast nieuwkomers Inkling Boy/Girl en Ridley kunnen we namelijk nog meer nooit eerder speelbare personages in het aankomende Super Smash Bros. Ultimate verwelkomen.


De geruchten bleken waar: Castlevania’s Simon Belmont is speelbaar aanwezig in Ultimate en neemt zijn iconische zweep mee. Castlevania-liefhebbers zullen ook zijn speciale vaardigheden herkennen: hij kan in een boog een Axe werpen, een Cross voor zich uitwerpen, Holy Water voor zich op de grond verspreiden en met een Uppercut naar boven slaan. Zijn Final Smash is Grand Cross. Ook Richter Belmont maakt zijn opwachting als speelbaar personage.

Ook kondigde Nintendo nieuwe Echo Fighters (zoals de eerder bevestigde Daisy) aan. Nieuwe iets aangepaste kopieen van bestaande figuren krijgen we in de vorm van Chrom uit Fire Emblem: Awakening en Dark Samus van de Metroid Prime-trilogie. Beide Echo Fighters zullen zich iets anders gedragen dan je van respectievelijk Marth en Samus gewend bent.

De grote knaller bleek de aankondiging van de ultieme Donkey Kong Country-schurk, King K. Rool. De grote krokodil vuurt kogels, plet tegenstanders en is simpelweg een all-round badass. Nintendo gaf tevens aan dat er nóg meer speelbare personages aankomen en dat die allemaal voor de release van Super Smash Bros. Ultimate onthuld zullen worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren