H1Z1 officieel uitgekomen op PlayStation 4

Het Battle Royale-genre is zonder enkele twijfel ontploft in een jaar tijd en de ene naar de andere game probeert nu een stukje van de hype mee te pakken. H1Z1 was in dit opzicht al een oudgediende op pc, maar na een beta van anderhalve maand waar ruim tien miljoen mensen aan hebben meegedaan, is vanaf deze week de shooter ook officieel uit op de PlayStation 4.

H1Z1 Battle RoyaleDoordat H1Z1 officieel naar het free-to-play model is gegaan, zijn nu onder andere Battle Passes en releasebundels beschikbaar. Eerstgenoemde kennen we natuurlijk ook van games als Fortnite en PlayerUnknowns’ Battlegrounds en die Passes zorgen ervoor dat je meer loot en skins krijgt tijdens het spelen. Je kan kiezen voor de gratis pass of premium gaan voor 5,50 euro. Gamers met een PlayStation Plus abonnement krijgen de Premium Pass automatisch al. Het is dus overigens niet nodig om PlayStation Plus te hebben om H1Z1 online te spelen.

Om de release verder te vieren worden er een aantal wapens en een nieuw gepantserd voertuig toegevoegd aan de shooter. Zijn jullie de Battle Royale-geheid al moe of gaan jullie H1Z1 toch maar even uitproberen?

 1.   
  mmx's avatar

  Nee ik probeer dit niet .

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Zou dit wat zijn? En hoe kan je het vergelijken met de andere battle royale games?

 3.   
  OnOwned's avatar

  @gamerfriend01:

  Ik heb de beta even gespeeld op de PlayStation 4 en het is niet heel slecht ofzo. Hoger tempo dan PUBG lager dan Fortnite. Qua gameplay is het ook serieuzer dan Fortnite, maar voor mijn gevoel voelt het niet als een bedreiging voor PUBG en Fortnite. Al is het natuurlijk wel Free-to-play.

 4.   
  S3MM3R's avatar

  Wel grappig dat dit spel al best een tijd bestond en nu pas op PS4 te spelen is.