Rainbow Six: Siege krijgt nieuwe Operators

Ubisoft weet hoe ze een game weer levend moeten maken, zo hebben zij met Rainbow Six: Siege al meer dan 35 miljoen spelers naar het spel toegetrokken. Middels een tweet maken zij bekend dat het derde seizoen, met daarin twee nieuwe operators, ook al akelig dichtbij is.

Allereerst zullen de twee operators verschillende nationaliteiten dragen, de eerste komt uit Groot-Brittannië, de andere uit de Verenigde Staten. Wat de namen van deze operators zullen zijn en wat voor special ability zij hebben, moet nog bekend worden gemaakt.

Ook kunnen spelers zich verheugen op de eerste echte rework, een van een groter kaliber dan Clubhouse. Hereford Base krijgt namelijk een complete metamorfose. Tijdens de Six Invitational; het grootste e-sport-evenement toegewijd aan Rainbow Six: Siege, werd al bekendgemaakt dat de gehele map uitgebreider, meer gebalanceerd en zelfs compleet opnieuw moest worden gemaakt.

In de dagen die volgen zullen we veel meer details krijgen, tot die tijd kan de geruchtenmolen weer beginnen te draaien.

 1.   
  Kroelbeertje's avatar

  Ziet er nice uit :3

 2.   
  Bram_M99's avatar

  De nieuwe versie van Hereford Base ziet er mooi uit!

 3.   
  swklijn1's avatar

  @Bram_M99: Helaas is dat nog maar een concept die werd vertoond tijdens de Six Invitational. Hoe de map er precies uit gaat zien zullen we waarschijnlijk eerdaags te zien krijgen.

 4.   
  dannyelske's avatar

  Ben benieuwd.

 5.   
  thatsallgaming's avatar

  niceben net weer begonnen op de ps4 met rainbow wel jammer dat je niet snel in game geld verdient maar ja wat verwacht je anders ze moeten in game wel geld verdienen aan ons