Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead

Naast de populariteit van Dragon Ball FighterZ blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek Tekken 7. Op digitaal vechttoernooi EVO 2018 maakte de Japanse ontwikkelaar bekend binnenkort met een tweede seizoen aan content op de proppen te komen voor de zevende Tekken. En wel eentje met een zeer speciale cross-over…


Onder de zes nieuwe vechters van dit tweede seizoen vallen in ieder geval Anna Williams en Lei Wulong, maar ook een aparte gastverschijning voor de serie. Met een speciale Season 2 Reveal Trailer (ook hieronder te zien) laat Bandai Namco weten dat ook vechtersbaas Negan uit The Walking Dead zijn opwachting zal maken in de fighter.

Van Negan zelf is op moment van schrijven weinig te zien. In de video zien we zijn silhouette en horen we een iconisch citaat uit de zombie-serie, maar daar blijft het dan ook bij. Ook de vraag of acteur Jeffrey Dean Morgan zijn rol als de legendarische slechterik voort zal zetten in Tekken, blijft vooralsnog onbekend.

Wanneer de tweede Season Pass voor Tekken 7 precies zal lanceren, laat Bandai Namco ook nog even achterwege. Zeer spoedig ongetwijfeld, maar voorlopig ontbreekt nog meer informatie over drie resterende nieuwe personages, alsmede wat meer gameplay van de hier geteasede Negan.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren