Xbox Insiders kunnen al aan de slag met nieuwe Xbox Avatar Editor App

Eerder kondigde Microsoft al netjes aan nieuw leven in de Xbox Avatars te willen pompen, en voor sommige is die wedergeboorte nu dichterbij dan ooit. De koddige figuurtjes van Xbox-gamers komen terug naar het Xbox One Dashboard, en Insiders van Microsofts eigen “Beta Ring” kunnen nu al los in de nieuwe Xbox Avatar Editor App.


De applicatie voor de Xbox Avatars werd her en der al vluchtig getoond, maar vanuit de Insiders Hub kunnen sommige spelers er nu helemaal los in. Met meer kledingstukken en uiteenlopendere manieren om je online poppetje te personaliseren, lijkt het erop dat gamers wederom meer vrijheid krijgen om het digitale persona naar wens op te stellen.

Xbox-woordvoeder Larry ‘Major Nelson’ Hryb liet op Twitter zien hoe een nieuwe Avatar zoal zou kunnen ogen. En ja, in zijn geval, lijkt het nog aardig sprekend ook:

Zie jij heil in de nieuwe Xbox Avatars, of laat je deze herinnering aan de vorige generatie Xbox liever achterwege? Wij zijn benieuwd naar hoe jij de nieuwe Avatars zoal in zou willen zetten!

 1.   
  Dedsec's avatar

  Heb er veel geld aan uitgegeven, dus mooi dat er meer aan gedaan word, maar zou graag nog een online free roam avatar wereld zien.

  Ik vraag me af wat er met het geld is gebeurd dat mensen aan PS home hadden uitgegeven ??? Want de PS3 had vroeger ook avatars, met zoo een mooie wereld erin waar je echt dingen kom doen enzo.

 2.   
  Tom's avatar

  Ik neem aan dat dat geld in de servers en onkosten gingen om het hele Home-concept draaiende te houden. Dat is dan waarschijnlijk niet winstgevend genoeg gebleken, gezien de servers alweer vier jaar geleden gesloten zijn.

  Maar goed, dat is maar een aanname. Vooralsnog weet alleen Sony wat er met dat geld gebeurd is. Niet dat dat er ergens toe doet verder.

 3.   
  Dedsec's avatar

  Tom schreef, "Ik neem aan dat dat geld in de servers en onkosten gingen om het hele Home-concept draaiende te houden. Dat is dan waarschijnlijk niet winstgevend genoeg gebleken, gezien de servers alweer vier jaar geleden gesloten zijn.
  Maar goed, dat is maar een aanname. Vooralsnog weet alleen Sony wat er met dat geld gebeurd is. Niet dat dat er ergens toe doet verder. "

  Dus die mensen hebben hun geld wel gewoon terug gehad zeg je ??

 4.   
  mheiden21's avatar

  @Dedsec:
  Nee dat zegt ie niet.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Tom je bent een Playstation fanboy!!1111!!!