Over Spider-Man en dikke console sales… | GamersNET Podcast #27

Terug van een weekje absentie: de GamersNET Podcast, met alweer aflevering #27! Deze vrijdag schoven Peter en Tom aan om een uurtje slap te lullen over hun game-ervaring, maar ook om de tendensen van deze (komkommer)tijd te bespreken…

Zo gooiden deze week tal van grote partijen met gigantische cijfers over verkochte consoles en games, wat onze presentatoren na doet denken over de verschoven balans in de “console war”. Waar staan de partijen en wat zijn zoal hun opties? Peter en Tom hebben het erover.

Daarnaast mocht Peter recentelijk ook drie uur lang los in Spider-Man voor de PlayStation 4. Toevallig werd die titel eerder nog gehuld in scepsis (waarvan akte in GamersNET Podcast #11), maar daarvan blijkt nu weinig meer overeind. Wat maakt het dat Peter zó wild gaat voor de game? De heren bespreken het tot in de details.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:

Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

 1.   
  OnOwned's avatar

  GODVERDOMME! TOM! UNCHARTED 4 MAN! Na 3 focking vragen had ik hem al XD

 2.   
  Riesgaming's avatar

  allen nog maar mincraft of allen nog maar fortnight ( je mag ook stoppen met gamen ūüėÄ )

 3.   
  Riesgaming's avatar

  niet dat ik die games leuk vind ( mincraft kan er nog mee door ) ik wil jullie wel eens horen zeggen welke game jullie het meest haten