Dead or Alive 6 voegt nieuwkomer Diego en oudgediende Rig toe

Ten tijde van de E3 2018 werd een nieuw deel in de inmiddels langlopende Dead or Alive-vechtreeks aangekondigd. Echt veel nieuws zagen we bij de aankondiging van Dead or Alive 6 echter nog niet. Gelukkig voorziet ontwikkelaar Team Ninja daar nu in: een volledig nieuw personage in de vorm van Diego is onthuld. Oh, en oudgediende Rig maakt ook zijn opwachting.

Diego heeft de Amerikaanse nationaliteit en groeide op in de straten van New York. Als straatvechter doet hij nog altijd mee aan straatcompetities om genoeg geld te verzamelen voor zijn zieke moeder. De geruchten gaan de ronde dat hij de allersterkste is in zijn buurt en veel van de lokale kinderen kijken naar hem op.

Taekwondo-baas Rig kennen we van Dead or Alive 5 en hij brengt ook in deel zes zijn liefde voor goedgeplaatste trappen kenbaar. Hij was de opzichter en chief engineer van het DOATEC olieplatform dat werd verbrand tijdens het vijfde DOA-toernooi. Het platform was zijn thuis en met het vernietigen daarvan, trekt hij naar New York.


Met de aankondiging van Diego en Rig zijn er nu acht speelbare personages bevestigd. De eerder onthulde figuren van Dead or Alive 6 zijn Hayate, Helena, Jann, Kasumi, Ryu en Zack. Tijdens de Evo 2018 Championship Series te Las Vegas zijn Diego en Rig dit weekend voor het eerst te spelen.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren