Gesloten beta Call of Duty: Black Ops 4 vanavond van start

Vanavond om 19:00 uur barst het los, de gesloten beta van Call of Duty: Black Ops 4 op PlayStation 4. Gamers die de shooter van Treyarch en Activision van een pre-order hebben voorzien, zouden inmiddels hun persoonlijke beta code moeten hebben ontvangen in hun mailbox.

Je kunt dit hele weekend, van 3 tot en met 6 augustus, flink wat multiplayer modi van de nieuwe Black Ops testen, waaronder de nieuwe modus Control. Volgende week, van 10 tot en met 13 augustus, zal het tweede beta-weekend van start gaan, dat dan ook beschikbaar is voor Xbox One- en pc-bezitters. Van 11 tot en met 13 augustus is het op pc een open beta.


Mocht je dit weekend de testversie van de game spelen, dan krijg je in september ook toegang tot de Blackout-beta. Dit is voor Call of Duty een nieuwe modus die Battle Royale in de franchise introduceert.

Nog even de praktische informatie op een rijtje:

Gesloten beta voor PlayStation 4

 • 3 tot en met 6 augustus
 • Vanavond vanaf 19:00 uur

  Gesloten beta voor PlayStation 4 en Xbox One

 • 10 tot en met 13 augustus

  Gesloten beta voor pc

 • 10 augustus

  Open beta voor pc

 • 11 tot en met 13 augustus
  1.   
   Jacco_Pro's avatar

   de beta is al te spelen op PS4 ( zo ver ik weet vanochtend al) dus als je je code binnen hebt kun je nu al gelijk aan de slag! ( De game is rond de 31GB)

  2.   
   Lycian's avatar

   Slaan we maar lekker over. Sinds Cod 4 Blops en Blops 2 ist eigenlijk alleen maar ruk. Headglitchen, Campen en waardeloze lag.