Persona Q2 wordt morgen onthuld

We kregen recentelijk dan wel een bevestiging dat Persona Q2 nog in ontwikkeling is, maar meer dan dat hebben we in het jaar sinds zijn aankondiging niet gehoord. Tot nu dus, want de opvolger van dungeon crawler en Persona spin-off Persona Q: Shadow of the Labyrinth wordt morgen onthuld. Dit blijkt uit een bericht van de officiële Japanse Persona Twitter-pagina.


Tijdens de uitzending van de Persona 5-animatieserie, Persona 5 Animation, zal door middel van reclames Persona Q2 uit de doeken worden gedaan. Het bericht laat zich in het Nederlands lezen als volgt:
Eindelijk wordt gloednieuwe informatie over de RPG ‘Persona Q2’ voor de Nintendo 3DS onthuld! Morgen zitten de televisiereclames tijdens de ‘P5A’-uitzending boordevol nieuwe info. Persona-fans: mis het niet~!
We weten nog helemaal niets, noppes, nada over Persona Q2, behalve dat het spel te maken gaat krijgen met het briljante Persona 5. De afgebeelde slogan Take Your Heart slaat overduidelijk op het vijfde Persona-deel, alsook het rode logo met het masker.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren